100 tons at arbejde på efter åbent hus-succes hos KSM

27-03-2020
Seriøse besøgende til fjerde gang med solide pølser og godt lokalbryg i Kissendrup

Det var med besøg af folk, der ville andet end at hilse høfligt på, da KSM-Maskinservice i Kissentrup på Østfyn slog portene op for to dages åbent hus første weekend i marts. Indehaver Frederik Bergholdt og salgschef og far Henrik Bergholdt havde nok at se til begge dage, og de får ikke mindre at se til efter arrangementet. Der blev nemlig noteret mange aftaler, der nu skal følges op på.


Hvis et par af de tungere forespørgsler falder i hak, kan det betyde 100 tons maskiner ud af huset i to tempi.


”Vi fik bekræftet, at Hidromek er ved at være et rigtig godt og kendt maskinmærke også i Danmark. To seriøse besøgende var interesserede i Hidromek-gravemaskiner på henholdsvis 40 og 60 tons. Så i bedste fald fører åbent hus-arrangementet til salg af 100 tons nye Hidromek”, fortæller Henrik Bergholdt.

 

Blåt-gult Bomford-hav

En række af KSM-Maskinservices samarbejdspartnere var også på tæerne med blandt andet maskinstyring og smøreprodukter som supplement til Kissendrup-firmaets brede vifte af importmærker. KSM står for den danske import og forhandling af blandt andet det brede program i kant-, rabat- og hegnsklippere samt knusere til skovbunden fra britiske Bomford. Her var den danske salgschef for Nordeuropa, Ole Buhl, på plads i noget, der mindede om et blåt-gult hav af maskiner både inde og ude.


Begge åbent hus-dage gav også travlhed for grill- og øl-folket. Der blev langet solide pølser og godt lokalbryg fra Refsvindinge Bryggeri ud i rigt mål. Når KSM-Maskinservice om et års tid kalder til næste åbent hus, bliver det måske med endnu mere plads under tag.


”Landmåleren har været her, og pælene er sat i til en ny udstillingshal på 1000 kvadratmeter. Der er stadig mange detaljer, der skal på plads, men vi håber da at kunne gå i gang med byggeriet til september. Hvis det lykkes, kan vi byde indenfor i den nye hal, når vi næste gang holder åbent hus”, siger Henrik Bergholdt.

 

Billedtekster:

1.

Der var stor interesse for de tyrkiske Hidromek-gravemaskiner – og måske et par i den tunge vægtklasse på vej til kunder efter åbent hus-arrangementet.

2.

Frederik Bergholdt – til venstre – i en blå-gul Bomford-symfoni i snak med nogle af de mange gæster, der lagde vejen omkring Kissendrup.

3.

Forplejningen var i top mellem det store udvalg af maskiner, som KSM-Maskinservice har import og forhandling af.

4.

To gode dage med godt besøg af seriøse fagfolk på Østfyn. Det var fjerde gang, KSM-Maskinservice inviterede til åbent hus første weekend  i marts.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk