Artikel fra marts 2023
Læs hele avisen

1500 gæster til burgere og maskiner

09-03-2023
Gang i slutsedlerne ved Åben Maskinvej i Ringsted

Til en god vejfest hører grillpølser, burgere, kølige drikkevarer, varm kaffe – og maskiner. Det er i hvert fald det succesrige koncept ved forårets formentlig første vejfest, når maskinfirmaerne på Kærup Parkvej i Ringsted inviterer. Det gjorde de i år for femte gang, og over de to åbent hus-dage myldrede det til fra nær og fjern med entreprenører, landmænd, byggefolk og mange andre med interesse for maskiner i alle størrelser.

De fem faste aktører er Scantruck med en række store maskinmærker, JCB-importøren Reesink Construction, Hydrema med egen produktion, Helms TMT-Centret med import af maskiner fra fabrikker verden over, samt Semler Agro, som også har kik på landmændene. Femkløveret blev i år udvidet til en sekstet med bilfirmaet S&S Bilhus som nyt medlem og med amerikanske Ram-biler på menuen.

”Det var et par fantastiske dage med godt besøg og gang i salget. Hos Scantruck solgte vi både helt stort og lidt mindre. En 50 tons Sennebogen-kran toppede listen, men vi skal også følge op med at levere blandt andet en 30 tons Komatsu-gravemaskine, minigravere, Manitou-teleskoplæssere og andet grej”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

 

Nogle kom fra luften

Her vurderes det, at Åben Maskinvej 2023 havde omkring 1500 besøgende. Besøgstallet blev vanen tro skønsmæssigt opgjort på antallet af burgere, der blev langet over disken til gæsterne. Antallet var i øvrigt stort set det samme som ved sidste års Åben Maskinvej.

Ikke alle besøgende nøjedes med at komme rullende i den firehjulede. Fredag vakte det en del opmærksomhed, da der pludselig landede en helikopter for enden af vejen, og tre entreprenører i orange bukser steg ud for at bruge en del af dagen på at kigge på maskiner.


Billedtekster:

1.

Seks repræsentanter for seks firmaer bag Åben Maskinvej. Fra venstre værkfører Allan Madsen, S&S Bilhus, distriktschef Kim Hansen, Helms TMT-Centret, afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård, Semler Agro, salgschef Jesper Björg, Reesink, afdelingsleder Dan Madsen, Hydrema, og direktør Bo Sundroos, Scantruck.

2.

Scantruck-flagene vajede højt med en af de store teleskoplæssere som flagstang.

3.

Udlejningsvirksomheden GSV Materieludlejning lagde vejen omkring Åben Maskinvej og tog en 50 tons Sennebogen-kran med hjem. Her fra højre de to GSV-folk digital direktør Peter Fritzbøger og indkøbsdirektør Henrik B. Christensen. Derefter salgschef Claus Bjerregaard, produktchef Lasse Weber og administrerende direktør Bo Sundroos, Scantruck.

4.

Entreprenørmaskiner og burgere er et godt match for en snak i Scantrucks flotte showroom på Kærup Parkvej i Ringsted.

Del artikel

   
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk