26 grader og klar til sne

21-06-2017


Sønderup Maskinhandel tidligt ude med grej til vinterbekæmpelse

Bedre sent end aldrig, mener nogle. Andre mener, at det handler om at være ude i god tid, hvis man ikke vil tages på sengen. Derfor havde direktør Ole Hosbond både sneplove og fejemaskiner med på Sønderup Maskinhandels stand på Roskilde Dyrskue. At dyrskuedagene så blev årets hidtil varmeste med temperaturer omkring 25-26 grader, gjorde ikke noget.

”Vi kan godt levere snegrej med kort varsel, hvis sneen beslutter sig for at komme i 2017. Men heldigvis er der da nogle af vore kunder, der ikke venter, til de første snefnug drysser ned. Der har vi naturligvis både koste og plove med fra italienske Bellon Mit. Det er ikke markedets billigste, men til gengæld solidt maskineri”, fortæller Ole Hosbond.

Bellon Mit producerer både skråtstillede sneplove og kombiplove. Programmet spænder fra 1,20 til 2,30 meter, og de italienske plove er bygget til at køre med alle kompaktmaskiner. Alle har i øvrigt leddelt klapskær.

Kostene holder næsten samme brede som plovene. De mindste er 1,10 og de største 2,10 meter, og Bellon Mit bygger dem med flydende børstevalser, som følger terrænet.


Billedtekster:

1.

Ole Hosbond og Sønderup Maskinhandel er klar med såvel sneblade som kombiplove fra italienske Bellon Mit.

2.

Direktør Ole Hosbond og salgskonsulent Dennis Risgaard tog forskud på vinteren på årets hidtil varmeste dage. Her tager de et kik på en af fejemaskinerne fra Bellon Mit.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk