Alle de store er på plads til E&H 2018

11-01-2018Der er sat navne på 70 procent af udstillingsarealet i Herning

Meteorologerne har endnu ikke ladet høre fra sig. Til gengæld har alle de store maskinfirmaer meldt ind: Ja, vi er klar til E&H 2018. Dermed er omkring 70 procent af det samlede udstillingsareal på MCH Outdoor Arena i Herning booket til begivenheden, der er Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. E&H afvikles i et samarbejde mellem brancheforeningen Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning.

Udspillet fra vejrguderne ventes med spænding af alle involverede, men kommer næppe helt konkret, før det går løs fra den 14. til den 16. juni næste år. Der krydses alt, hvad krydses kan for, at vejret arter sig bedre end ved de to foregående E&H. DMI-vejrstatistikkerne for de seneste 12 år giver ikke mange fingerpeg. Såvel temperaturmæssigt som hvad nedbør angår, er der ingen logisk strømpil.

I 2015 satte elendigt vejr to af udstillingsdagene sit præg på E&H. Også det præcise besøgstal regnede væk. Problemer med registreringen af messegæsterne førte til, at udstillerne blev bedt om at sjusse på, hvor mange, de mente, der havde været. Dermed blev det officielle tal til i omegnen af 8000. Andre tal fra optællinger hver af de tre messedage gav et lavere antal, nemlig i alt 5325 besøgende.

 

Klar igen

Uanset vejr og optællingsbøvl i 2015, er hovedaktørerne klar igen til juni 2018. Pon Equipment med Caterpillar, Nicolaisen & Larsen med JCB, Hydrema, JMM med Liebherr, Scantruck med Komatsu og Manitou og Meldgaard med store knusere og sortere er blot nogle af de markante spillere på maskinmarkedet, der har skrevet sig ind på standoversigten mere end et halvt år før messen.

Messeområdet bliver det kendte ved motorvejen ved MCH Messecenter Herning, men til forskel fra tidligere, samles alle udstillingsstande på den samme side af Kaj Zartows Vej. Intentionen fra arrangørerne er at skabe en bedre dynamik mellem udstillerne.

En del af udstillingsområdet bliver demo-areal med mulighed for at teste maskinerne og dermed gøre messen til en arbejdende fagmesse.

 

Billedtekster:

1.

Komatsu er klar til at grave igen på E&H – og gerne uden behov for paraplyer.

2.

MCH Outdoor Arena lægger igen arealer til E&H i dagene 14. til 16. juni.

3.

En af de helt store styrker ved E&H på de udendørs messearealer i Herning er muligheden for at grave og rumstere. Det gør Danmarks største udstilling for entreprenør- og anlægsbranchen til en ægte arbejdende fagmesse.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk