Alt normalt hos Wirtgen Denmark

27-06-2017

Forventning om at alt kører uændret videre efter John Deeres overtagelse af asfalt-giganten

”Brødrene Stefan og Jürgen Wirtgen forlader selskabet. Den hidtidige bemanding på direktionsgangen fortsætter uændret, bortset fra at den udvides med en mand fra John Deere. Og vi tror og håber på, at der i øvrigt ikke kommer til at ske noget for de enkelte afdelinger”.

Sådan siger salgschef Jan Dahl hos Wirtgen Denmark efter nyheden om, at amerikanske John Deere har købt Wirtgen-koncernen, som er den førende producent i vejbygningsindustrien på verdensplan. Nyheden ramte entreprenørverdenen med et brag, og selv om Wirtgen Denmark har høj status i Wirtgen Group som hovedkvarter for hele Skadinavien, kom den fuldstændig uvarslet også for Jan Dahl og kollegerne i Taulov ved Fredericia.

”Vi skal til møde i hovedkvarteret i Windhagen i Tyskland mandag den 12. juni, hvor vi naturligvis får meget mere at vide. Men som tingene ser ud nu, kan vi tage det helt roligt. Det er en handel, der er sket på højeste niveau, og som nu skal tjekkes og godkendes af alle myndigheder. Det er der naturligvis styr på. Så forbereder vi os i øvrigt på at fortsætte som hidtil med uændrede produkter og produktnavne. Og også en hovedsagelig uændret struktur”, siger Jan Dahl.

 

34,5 milliarder

Det er Deere & Company, der har lagt de næsten astronomiske 5,2 milliarder dollars – cirka 34,5 milliarder kroner – for den tyske gruppe. Wirtgen Group består af produktmærkerne Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann og Benninghoven med hver sin fabrik og hver sit produkt.

Wirtgen producerer asfaltfræsere, Hamm laver tromler og valsetog, Vögele tager sig af asfaltudlæggerne, Kleemann de store anlæg til knusning og sortering, og Benninghoven er leveringsdygtig i hele asfaltværker. 

 

Billedtekster:

 

1.

Salgschef Jan Dahl – venter ikke store forandringer efter John Deeres overtagelse af Wirtgen Group.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk