Amerikanske vildheste både i Vest- og Nordjylland

27-08-2019


De amerikanske Mustang-vildheste vrinsker mere end nogensinde tidligere i det jyske. Den danske Mustang-importør, Scantruck A/S, har hentet to nye ind i folden med forhandlere af minilæsserne.

I Ulfborg i Vestjylland er det Stadil Smede- & Maskinforretning, der er blevet ny forhandler. Og dermed kollega til SR Agro & Last i Sindal øst for Hjørring, som er ny Mustang-forpost i det nordjyske.

”Vi har manglet et godt mærke i minilæssere i vores sortiment. Det har trukket lidt ud, fordi vi er ganske kræsne med, hvad vi vil forhandle. Vores øvrige mærker med traktorer fra Claas som det største er kendetegnet af kvalitet, og det skal vores minilæssere naturligvis også være. Det store program i minilæssere helt fra små 1800 kg maskiner til tæt på 6 tons er jo også interessant for både entreprenører og anlægsgartnere”, forklarer medejer Michael Aarup hos Stadil Smede- & Maskinforretning.

 

Énæggede i Sindal

I Sindal havde de énæggede tvillingbrødre Sune og Rune Jensen fuld fart på, da de lavede forhandleraftalen med Scantruck. Faktisk så meget, at papirarbejdet ikke var på plads, da SR Agro & Last solgte den første Mustang.

”Vi havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men vi vidste, at en Mustang 406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir”, fortæller Sune Jensen.

Brødrene startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge deres firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor.


Billedtekster 

1.

Fra venstre indehaver Michael Aarup og sælger Leif Simonsen hos Stadil Smede- & Maskinforretning sammen med distriktschef Mads E. Nielsen fra Scantruck.

2.

Tvillingerne bag SR Agro & Last, Sune og Rune Jensen, med Scantrucks Carsten Frederiksen, som er på plads i en af Mustang-læsserne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk