Artikel fra juni 2021
Læs hele avisen

Automatisk skift også til pladevibratorer

05-07-2021

Rototilt har udvidet QuickChange-programmet

Svenske Rototilt har set en øget interesse blandt brugere af pladevibratorer til at bruge automatiske koblingssystemer. Derfor har fabrikken i Västerbotten skruet ny teknologi sammen og lancerer en udvidelse af QuickChange-programmet med tre nye størrelser.

Det er tiltrotatormodellerne R3 til R8, der nu tilbydes med QuickChange. Det samme gør sig gældende for QuickChange-hurtigskifter på gravemaskiner i vægtområde far 6 til 32 tons.

”Med Rptotilt QuickChange til hurtigskifter, tiltrotatorer og redskaber kan maskinføreren skifte hydrauliske og elektroniske redskaber, uden at forlade førerhuset. QuickChange er baseret på S-standarden, som er kompakt og meget robust, og koblingssystemet er en del af den fælles Open-S standard, som sikrer kompatibilitet mellem forskellige producenter af hydrauliske grænseflader mellem hurtigskifte, tiltrotatorer og redskaber”, forklarer produktchef Sven-Roger Ekström hos Rototilt.

”Med Roltotilt QuickChange er der også mulighed for hurtigt at frakoble tiltrotatoren, når opgaven ikke kræver dens funktionalitet. Dermed bliver gravemaskinen en komplet redskabsbærer, der gør det muligt at udføre arbejdet hurtigere og mere præcist”, siger den svenske produktchef.

 

Billedtekst:

Rototilt har bygget videre og udvidet QuickChange-programmet.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk