Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Cat-oktoberfest i september

07-09-2021

Zeppelin med base i München fejrer overtagelsen af den danske Cat-forhandling

Oktoberfest er noget, der foregår i München i det sydtyske. Og i Herning. Den danske Cat-forhandler, Zeppelin med hovedkontor i München, rigger til med tysk Biergarten, når der holdes entreprenørmesse i Herning. E&H skal være fest og stemning med tysk oktoberfest-udsmykning, har Zeppelin besluttet.

Helt skævt er det da heller ikke. Selv om det hedder oktoberfest, foregår det mest faktisk i september – også i Sydtyskland. Den ”rigtige” oktoberfest 2021 slutter faktisk samme dag, som E&H åbner i Herning. Nemlig lørdag den 18. september. Derefter er der gang i de store krus og swung i die Lederhosen frem til den 3. oktober.

Zeppelin i Danmark benytter alle gode anledninger til også at feste.

”Endelig kan vi mødes med vores kunder ansigt til ansigt igen. Det er faktisk første gang siden efteråret 2019, vi igen kan se frem ti at få en god maskinsnak med vores kunder og dyrke gode relationer i ”den virkelige verden”, siger salgsdirektør Michael Bahn Jørgensen hos Zeppelin.

I de tre år, der er gået siden sidste E&H, er der sket yderligere udvikling af Cats Next Generation-linje, særligt inden for gravemaskinesegmentet. Alle gravemaskiner, fra de små til de store, har været en stor teknologisk udvikling, og det agter Zeppelin at demonstrere på de arbejde stand. Her får gæsterne mulighed for at prøve nogle af maskinerne i praksis.

 

Ny direktør og Rental

Zeppelin Danmark kan også benytte messen til at vise sin nye direktør frem. Den 1. juni tiltrådte Henrik Stordal som ny topchef, og han står nu i spidsen for alle Zeppelin Danmarks aktiviteter, som tilsammen omfatter cirka 260 medarbejdere.

Henrik Stordal har det overordnede ansvar for Power, Rental og Construction. Rental er udlejningsforretningen, som i Herning bliver en integreret del af den samlede Zeppelin-messestand. Rental udlejer ikke blot Cat-maskiner, men er full-line udbyder med alt i udstyr til bygge- og anlægsbranchen. Udlejningsdelen åbnede i efteråret 2020, og siden har corona forhindret selskabet i at vise Rental frem. 

 

Billedtekst:

Zeppelins administrerende direktør, Henrik Stordal (til venstre) og salgsdirektør Michael Bahn Jørgensen tager gaver med til beslutsomme E&H-gæster, der køber en Cat-maskine under messen. Så falder der et Cat-værktøjssæt til omkring 4000 kr. med.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk