Artikel fra October 2020
Læs hele avisen

Corona-pause til Hydrema Dagene

23-11-2020

Fabrikken tvinges til at bryde mangeårig tradition

Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner, Hydrema med hovedkvarter i Støvring syd for Aalborg, tvinges nu til at bryde en mangeårig tradition. Hydrema Dagene mellem jul og nytår går i pause-mode som følge af Corona-pandemien.

”Det er nødvendig, rettidig omhu, der tvinger os til at lave et afbræk i en ellers imponerende række af arrangementer gennem mange år. Hverken lovgivningsmæssigt eller moralsk tillader Corona-situationen os at åbne fabrikken for de typisk mellem 2500 og 3000 gæster, der som regel besøger os på Hydrema-dagene. Vi er nødt til at give beskyttelse af både vores kunder og ansatte allerhøjeste prioritet”, siger salgs- og servicechef Leif Søndergaard hos Hydrema.

Hydrema har aldrig tidligere aflyst det traditionsrige kundearrangement. Leif Søndergaard lægger da gekker ikke skjul på, at aflysningen har gjort ondt i Støvring.

 

Var klar med nyheder

”Vi vender naturligvis stærkt tilbage med Hydrema Dagene fremover. Men det er ærgerligt, at vi i år ikke kan møde kunderne på den uformelle måde, hvor gæsterne i to dage kan komme og gå, som de vil. Ikke mindst, fordi vi i øjeblikket tydeligt mærker god aktivitet i markedet. Samtidig har vi flere markante nyheder, som vi havde glædet os voldsomt til at præsentere”, siger salgs- og servicechefen.

To af fabrikkens varme nyheder var udset til hovedroller på Hydrema Dagene 2020. Dels har fabrikken lanceret den helt nye hjulgraver MX17, som har øget antallet af modeller i MX-serien fra fem til seks. Og dels har Hydrema en anden markant nyhed på vej. En fabrikkens ikoniske dumpere har fået en række af opdateringer både i og udenfor motorrummet. Den nye dumper lanceres officielt i løbet af efteråret.

 

 

Billedtekst:

 

Der er tradition for Hydrema Dagene som noget af et tilløbsstykke for entreprenørbranchen. Nu må Hydrema bryde traditionen for første gang med en corona-pause.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk