Artikel fra februar 2021
Læs hele avisen

Corona rammer Åben Maskinvej

05-05-2021


Også den store vejfest i Ringsted må springe 2021 over

Grillpølserne, burgerne og ribbenene er afbestilt. De fem maskinfirmaer bag det store, årlige arrangement Åben Maskinvej i Ringsted, er corona-ramt.

Vejfesten med maskiner på fem lokationer inden for 650 meter af Kærup Parkvej klos op ad Vestmotorvejen i det østlige Ringsted var ellers sat i kalenderen for fjerde gang til marts.

”Sædvanligvis er der ægte feststemning over de to åbent hus-dage med masser af skinnende maskiner til både entreprenørbranchen, landbruget og industrien. De fem maskinfirmaer har jo fået god tradition for både at præsentere, snakke om og sælge godt med maskiner”, siger marketingschef Bjørn Fuglsang hos Scantruck.

Han understreger, at verden trods alt ikke er gået i stå, selv om Åben Maskinvej har fået corona.

”Der er naturligvis stadig fuld aktivitet i alle maskinhusene, og kunderne er stadig velkomne med de restriktioner, der nu gælder i øjeblikket. Det foregår bare på en anden måde, og maskinsælgerne er altid klar til en maskinsnak og med råd og vejledning også under de nuværende betingelser. Men der skal ikke herske tvivl om, at alle glæder sig til, at vi kan invitere til åbent hus igen”, fastslår Bjørn Fuglsang.

 


Billedtekster:

1.

Masser af besøgende og masser af maskiner til Åben Maskinvej hos Scantruck. Bare ikke i år.

2.

Også hos JCB-importøren, Nicolaisen & Larsen, er der gang i maskinsnakken, når der bydes til Åben Maskinvej. I år forstummer snakken som følge af corona.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk