Dansk importør største kunde hos Manitou

30-03-2017

Scantruck hædret for flere end 700 maskiner på et enkelt år

Den danske importør og forhandler af Manitou-maskiner, Scantruck A/S, sætter sig på førstepladsen på den franske producents topscorerliste over aftagere af maskiner. Med flere end 700 maskiner i 2016 slår Scantruck alle øvrige Manitou-forhandlere.

Det har fabrikken netop kvitteret for på et salgsmøde for Manitou Nordics. Her fik direktør Bo Sundroos, produktchef Claus Bjerregaard og Scantrucks Business Manager for Sverige, Anker Lemvig, overrakt en fornem plakette.

 

Unik placering

”Vi er den Manitou-forhandler i verden, der har aftaget det største antal maskiner. Foruden at glæde os over den fine plakette, giver det os en helt unik placering i Manitous forhandlernet med mulighed for at påvirke udviklingen af maskinerne og tillige sikre os nogle fornuftige indkøbspriser, som naturligvis kommer vore kunder til gode”, siger direktør Bo Sundroos hos Scantruck.

De flere end 700 maskiner har forsynet Scantruck A/S samt firmaets datterselskab i Sverige, Scantruck AB, og Scantruck Rent2Rent.

”Der er solgt i alt 1450 Manitou-maskiner i Norden og de baltiske lande i 2016. Deraf tegner Scantruck sig altså alene for næsten halvdelen. Der er hovedsagelig tale om teleskoplæssere, men også en del lifte og truck”, fortæller produktchef Claus Bjerregaard.

 Billedtekst:

Verdens mest aftagende forhandler af Manitou-maskiner. I midten Scantruck-direktør Bo Sundroos med plaketten, der fortæller om flere end 700 maskiner. Til venstre produktchef Claus Bjerregaard og til højre Business Manager for Sverige Anker Lemvig. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk