Dansker ny salgschef for Bomford i Nordeuropa

28-03-2017

Ole Buhl har forladt sprederne hos Bredal for at sælge klippere til rabat og hegn

Den britiske producent af blandt andet armklippere til rabat- og hegnsklipning samt fjernstyrede klippere, Bomford Turner, har ansat danske Ole Buhl som salgschef for Nordeuropa. Ole Buhl har i mere end en halv snes år været ansat hos den danske virksomhed Bredal, som hovedsagelig producerer kalk- og gødningsspredere.

35-årige Ole Buhl har dermed overtaget ansvaret for salg af Bomford-produkterne til grønt vedligehold i hele Skandinavien og Baltikum samt de tysktalende markeder i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Bomford blev grundlagt i 1904, og siden 1966 har fabrikken i Worcestershire syd for Birmingham haft hydrauliske armklippere på menuen.

”Vi har ingen importør i Danmark. Produkterne går direkte fra fabrikken til forhandlerne, og en af mine første opgaver bliver at trimme forhandlernettet til det optimale. Der skal være et bredt net af forhandlere landet over, men det skal også være attraktivt for forhandlerne at sælge Bomford. Svenningsens Maskinforretning, Semler Agro, Rimmerhus Maskinforretning og Midtdjurs Traktorlager er blandt de nuværende forhandlere”, fortæller Ole Buhl.

 

70 fjernstyrede heste

På det danske marked er Bomford Turner især kendt for det brede program af kant-, rabat- og hegnsklippere. Produktprogrammet spænder fra armklippere til små kompakttraktorer til de største landbrugstraktorer. Fabrikken laver også skovudstyr og byder blandt andet på grenknusere til montering på traktorer og gravemaskiner.

Ole Buhl håber i løbet af kort tid at kunne præsentere den seneste klipper-nyhed fra briterne. Nemlig en fjernstyret klipper med hele 70 hk i motorrummet. Det nye overhoved blandt de fjernstyrede Bomford-klippere blev præsenteret i England for seks uger siden og har netop været vist på udstillingen SIMA i Paris. Udskydelige bælter giver mulighed for at køre på skråninger med op til 55 procent hældning med maskinen.

Billedtekst:

 Ole Buhl er ny salgschef for Nordeuropa for britiske Bomford Turner.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk