Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Der kaldes til omfattende demonstrationer i Herning

07-09-2021

E&H 2021 åbner for masser af testkørsler og produktdemonstrationer

Der er forventning om omfattende demonstrationer i Herning den 16., 17. og 18. september. Det er ikke hverken rødblusede sygeplejersker eller unge miljøforkæmpere, der ventes at dukke op med skilte og bannere. Og selv om voldsomme kræfter slippes løs, kommer det til at foregå fredeligt.

Det er nemlig entreprenører og maskinførere, der på E&H 2021 får mulighed for at opleve produktdemonstrationer og tillige sætte sig i noget af det udstillede grej og tage en testtur.

”Vi glæder os til at byde de besøgende velkommen på messen. Der bliver mulighed for at se demonstrationer og teste materiellet både på udstillingens stande og på testbanen”, fortæller projektkoordinator for E&H, Nicoline Olsen.

 

Bircow styrer

En af de helt store aktiviteter på entreprenørmessen er det fælles demonstrationsområde, hvor besøgende blandt andet kan opleve knusere, sortereanlæg, knusere og neddelere i aktion. Det kommer til at ske med Anders Bircow ved mikrofonen som årets konferencier.

På demoområdet kommer maskiner fra blandt andre Aksel Benzin A/S, MIS Recycling A/S, Bakkegaard Recycling, CBS Wearparts, Hydrema og SD Kjærsgaard A/S.

På testbanen kan de besøgende maskinfolk prøve kræfter med de nyeste og største dumpere, dozere, tromler og læssemaskiner.

 

Billedtekst:

1.

Også for tre år siden blev der testet store maskiner på E&H. Blandt andet dozere fra Komatsu og Cat side om side.

2.

Heftig aktivitet ved de store knusere, sorterere og neddelere på demoarealet.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk