Artikel fra december 2021
Læs hele avisen

E&H 2024 klar til kalenderen

07-12-2021


Tre dage midt i juni -24 vender entreprenør- og anlægsbranchen igen næsen mod messe i Herning

Formanden for brancheforeningen Maskinleverandørerne, Klaus Meldgaard, bød ind med både maj og september som gode muligheder for den næste E&H-messe i Herning. Det bliver juni. Nemlig i 2024, hvor der allerede nu kan bladres frem i den elektroniske kalender for at markere dagene 13., 14. og 15. juni.

Det ligger fast efter et evalueringsmøde, som dels fastslog, at dette års E&H-messe var en stor succes med både besøgsrekord og stor udstillertilfredshed, og dels lagde næste omgang ind i kalenderen.

E&H blev i år helt ekstraordinært afviklet i september sideløbende med Transportmessen, da begge messer var blevet udskudt på grund af corona-situationen.

”Efter et par messer med vejrmæssige udfordringer i maj, flyttede vi i sin tid til juni, hvor vi nu har gode erfaringer med både vejr og vind. Derfor har vi lagt os fast på juni, da vi heller ikke skal tage hensyn til Transportmessen, som vi kørte parløb med i år. Men transportbranchen holder messe hvert andet år, og derfor kommer de næste udstillinger ikke til at falde sammen”, siger Klaus Meldgaard.

”I stedet har vi clearet med andre messer både nationalt og internationalt og har vurderet, at midt i juni vil være det rigtige tidspunkt”, siger Maskinleverandørernes formand.

 

Femte gang i Herning

2024 bliver femte gang, entreprenørbranchen samles i Herning for at sparke dæk og larvebånd. Efter en lidt nølende start med beskedne besøgstal og tvivlsomt vejr, begyndte pilen at bevæge sig opad, og 2021-udgaven kom til at manifestere, at E&H er kommet for at blive gentaget. 9737 fagfolk gennem tælleapparaterne satte ny besøgsrekord. 120 firmaer og virksomheder skrev sig på udstillerlisten med såvel små som store maskiner og mange midt imellem. Foruden materiel, tilbehør og grej i lange baner.

”Vores evaluering fra dette års E&H viste, at messen var en stor succes med både besøgsrekord og stor udstillertilfredshed. E&H er stedet, hvor man mødes, og vi mener, at det er vigtigt, at vi som branchen står sammen om at skabe en messe, hvor vi alle får en maksimal oplevelse ud af tilstedeværelsen. Derfor ser vi nu meget frem til at gentage succesen i 2024”, siger Klaus Meldgaard.

 

MCH glæder sig

Også hos MCH Messecenter Herning, som lægger arealer til og klarer alt det praktiske, er der store forventninger til om tre år.

”Vi glæder os til for femte gang at kunne være med til at danne ramme om Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Vi er utrolig stolte over årets E&H-messe, der formåede at samle hele branchen efter en lang periode, hvor det personlige møde virkelig har været savnet”, siger projektchef i MCH, Nikolaj Jørgensen.

”Det tætte samarbejde med Maskinleverandørerne har været afgørende for, at besøgende kunne se, teste og opleve de udstillede produkter og maskiner. Og vi glæder os allerede nu til at byde velkommen til Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen i 2024”, siger Nikolaj Jørgensen.


Billedtekster:

1.

Klaus Meldgaard, formanden for Maskinleverandørerne: ” Vores evaluering fra dette års E&H viste, at messen var en stor succes med både besøgsrekord og stor udstillertilfredshed”.

2.

Et overflødighedshorn af maskiner og materiel trak 9737 fagfolk ind på messearealet i Herning til den fjerde udgave af E&H.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk