E&H overgik forventningerne

15-10-2021
Flere og mere købelystne besøgende end Scantruck-sælgerne havde forudset

Det er vanskeligt at spå, og især om fremtiden. Det måtte Scantrucks salgsstyrke på E&H 2021 sande efter en messe med flere besøgende end forventet og mere gang i ordreblokkene end forudset. Entreprenørmessen i Herning overgik simpelthen forventningerne, erkender markedschef Dennis Faurby.

Han og kollegerne blev noget overrumplet over, at det ikke mindst var det store og dyre grej, som messegæster ville lave aftaler om.

”Vi oplevede meget salg direkte på messen. Rigtig meget af det store grej og hovedsagelig gravemaskiner. Men gummihjulslæssere og en dozer blev det også til. Samtidig blev E&H 2021 en endnu mere sublim mulighed for os til at præsentere nye maskiner og materiel”, siger markedschefen.

 

Lånt udstillingsmaskine

Maskinfirmaet havde da også lagt sig i selen for at præsentere noget af det nyeste på messen. Blandt andet var der messedebut til den helt nye rotationsteleskoplæsser Manitou MRT2660 Vision+, som kan løfte i op til 26 meters højde.

Den er så ny, at Scantruck endnu ikke selv havde en maskine at vise frem på E&H. Derfor måtte Manitou-importøren låne en udstillingsmaskine hos Manitou.

”Der var stor interesse for den store maskine, og den er faktisk også en succes på det danske marked på forhånd. Inden vi får den første officielle maskine hjem, har vi solgt de fem første Manitou MRT2660 Vision+”, fortæller Dennis Faurby.

Tendensen til store maskiner afspejles i øvrigt også af, at Scantruck tillige har solgt det første eksemplar af storebroren til Manitou MRT2660 Vision+, 30 meter rotationsteleskoplæsseren MRT3060 Vision+.

”E&H viste sig i øvrigt igen som det helt rigtige mødested for branchen, og vi benyttede naturligvis også messen til noget af det vigtigste for os. Nemlig kundepleje. Vi mødte rigtig mange messegæster, som var Scantruck-kunder i forvejen, og mange, som nu er på vej til at blive det. Vores mandskab fik en masse forespørgsler, som vi arbejder videre med, og som løbende vil resultere i, at vi finder de rigtige maskiner til både eksisterende og nye kunder”, siger markedschef Dennis Faurby.

 

Billedtekster:

1.

Scantruck præsenterede sig godt på messens store demo-areal, hvor der blev vist både Komatsu-gravemaskiner og -læssemaskiner samt stort materiel fra knuser- og sorterer-producenten McCloskey.

2.

Messens højeste flagstang: Den nye rotationsteleskoplæsser Manitou MRT2660 med Scantruck-flagene stolt vajende over E&H 2021.

3.

Der var også masser af grave-aktivitet på Scantruck-standen.

4.

Tungt Komatsu-grej E&Hs test-areal. Her en D71PXi-24 dozer og forrest en WA475-10 gummihjulslæsser.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk