Egholm har gjort 3070 færdig

27-08-2019Tre-tons redskabsbærer med 70 hk klar til præsentation

Den semi-kompakte redskabsbærer med modelbetegnelsen 3070 var så småt ved at være klar til at sende ud i samfundet. Det ville så være sket som en Nilfisk Outdoor-maskine. Så kom en virksomhedshandel ind over, og brødrene Jens Christian og Kaj Egholm købte deres livsværk tilbage fra Nilfisk. Med i handlen var 3070’eren, som aldrig rigtig var kommet ud over tærsklen til fabrikken i Lemvig.

Når Egholm byder indenfor på standen på Have & Landskab i Slagelse, bliver det med præsentation af Egholm City Ranger 3070. Den forventes at komme på salgslisten i løbet af foråret 2020.

”Brødrene købte virksomheden og dermed også den nyudviklede maskine af Nilfisk. Men vi har aldrig solgt den. Nu er den gjort rigtig færdig, som Egholm vil lave den med forskellige ændringer. Man kan vel sige, at der er kommet mere Egholm i den”, fortæller salgschef Henrik Munk hos Egholm.

 

Egholm-konceptet

Blandt de markante ændringer i forhold til Nilfisk-udgaven er, at skift af redskaber er ændret til at foregå efter Egholm-konceptet. Redskaberne er naturligvis også ”made in Lemvig”, og her introduceres den nye maskine med grej til både feje/sug, vinterberedskab og græsklipning.

”Alle redskaber er udviklet og produceres ud fra det ufravigelige krav, at maskine og redskab skal fungere som én samlet enhed med samme gode egenskaber som en specialmaskine i samme klasser”, siger salgschefen.

 

Ny produktionslinje

”Der har været vist en forløber for maskinen et par gange. Men det er først nu, den rigtig kommer i produktion på en ny produktionslinje i Lemvig. Planen var oprindelig, at City Ranger 3070 skulle være lanceret i 2018. Så kom man ind i en fase, hvor Nilfisk satte Outdoor-divisionen til salg, og det endte som bekendt med, at Jens Christian og Kaj Egholm købte virksomheden tilbage den 1. januar i år”, siger Henrik Munk.

Redskabsbærere i semi-kompaktklassen er ofte arbejdsplads for en maskinfører en hel arbejdsdag. I mange byer i to skift hver dag. Derfor har førerkomforten og ergonomien stået helt i top ved udviklingen af 3070’eren.

 

Billedtekster:

1.

Sådan ser den ud, den nye Egholm 3070. Den kan opleves live på Have & Landskab.

2.

Salgschef Henrik Munk glæder sig til at præsentere den nye Egholm 3070 på Have & Landskab.

3.

Brødrene Kaj (til venstre) og Kaj Egholm købte deres livsværk tilbage fra Nilfisk Outdoor med virkning fra nytår. Siden har der været fuldt tryk på virksomheden i Lemvig, hvor alt skulle ændres fra Nilfisk til Egholm. Og der var en tre-tons maskine, der skulle gøres færdig.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk