Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Egholm klar til vinter og nye motorkrav

07-09-2021


Debut for Stage V-motor fra Perkins på Have & Landskab

Egholm er klar til vinter. Midt i september skyder den danske redskabsbærerproducent gang i sin vinterkampagne, der skal sætte fokus på vinterens muligheder med Park Ranger 2150.

”Vi satser på at gøre vinteren grøn med vores specialpakker. Vi har en række redskaber til vinterens opgaver, og dem lancerer vi som færdige løsninger med Park Ranger 2150 med kabine og sneplov til den store pakke med både maskine, kabine, salt- og grusspreder samt svingbar kost eller V-plov”, fortæller salgschef Henrik Munk hos Egholm.

 

Ny klipper

Lemvig-fabrikken havde både vintermateriel og nyheder med til Have & Landskab. Egholm kunne præsentere den allerførste 3070-maskine med Stage V-motor, som lever op til de allerseneste emissionskrav. Det er Perkins, der leverer motorkraften til Egholm, som vil være klar til at levere 3070’eren i Stage V-udgave i løbet af efteråret.

Der var også debut til den nye Multiklipper 1500, som passer på alle Egholm-modeller. Klipperen er fuldhydraulisk, også når det gælder justering af klippehøjden og tipfunktionen af klippebordet.

Mange af Egholms medarbejdere tog i øvrigt imod tilbud om en tur til Have & Landskab. Fabrikken indsatte Egholm-busser fra Lemvig til Slagelse med Egholm-brødrene Jens Christian og Kaj Egholm i spidsen.

 

Billedtekster:

1.

Salgschef Henrik Munk (på maskinen) og salgsdirektør Søren Christensen er klar til at give Park Ranger 2150’eren ud i verden med den nye Multiklipper 1500.

2.

Der er nem adgang til den nye Stage V-motor i Egholm 3070, viser salgschef Henrik Munk.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk