Artikel fra august 2017
Læs hele avisen

Erfaren maskinmand ny Bobcat-salgschef

29-08-2017

Kim Damgaard klar til Have & Landskab for Svenningsens

”Det er lidt mindre maskiner, end jeg har solgt tidligere. Men absolut ikke mindre kendte. Bobcat har formået at markere sig både som mærke og som typebetegnelse for skridstyrede minilæssere. En Bobcat er for mange maskinfolk en skridstyret minilæsser – også selv om den er af et andet mærke. Et maskin-ikon, som jeg er glad for at have fået ansvaret for”.

Sådan siger Kim Damgaard, særdeles erfaren maskinsælger, som tidligere har været omkring store entreprenørmærker som Komatsu, Case, Doosan og JCB. Nu er han på plads som ny Bobcat-salgschef hos Svenningsens Maskinforretning, som er dansk Bobcat-importør og -forhandler.

”Bobcat passer eminent ind i Svenningsens store sortiment af forskellige maskinmærker. Mange i kundesegmentet af entreprenører, kommuner, anlægsgartnere, boligselskaber og golfbaner har i den daglige drift behov for forskellige maskiner, hvor både minigravere og minilæssere spiller en betydelig rolle. Derfor har Svenningsens også fået rigtig godt fat i markedet”, siger Kim Damgaard.

 

Bobcat-programmet

”Netop nu går vi og venter på, at Bobcat kommer til Danmark med den nye elektriske minigraver, som blev præsenteret i en prototype-version på Bauma i fjor. Vi har kunder, der spørger efter den, men endnu har vi ikke fået en dato for de første eksemplarer her i landet. Det havde naturligvis været fantastisk, hvis vi kunne præsentere den elektriske på Have & Landskab, men det når vi ikke”, fortæller Kim Damgaard.

Derfor bliver det maskiner fra Bobcats velkendte produktprogram, der kommer til at præsentere mærket på Svenningsens stand i Slagelse.

”Vi kommer med hele programmet i gravemaskiner og tillige skridstyrede minilæssere både på hjul og bånd”, siger salgschef Kim Damgaard.

Foruden hans nye maskinmærke, bliver Have & Landskab også den første præsentation af ham selv i den nye Bobcat-rolle. Kim Damgaard har solgt maskiner siden 2000, da han stoppede med at drive landbrug og maskinstation. Han er uddannet både landmand og mekaniker. En fordelagtig kombination, når der skal snakkes maskiner med kunderne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk