Et lys i lagkagen for erfaren selvstændig reservedelsmand

30-11-2018

Reservedele, sliddele og dele til undervogne har hurtigt fået følgeskab af agenturer for Kim Eriksens KE-MachineParts

Det var uden at ryste på hånden, da Kim Eriksen for tæt på et år siden besluttede sig for at blive selvstændig leverandør af dele til entreprenørmaskiner. Fra hjemmeadressen og et lager i Vojens besluttede han sig for at omsætte mere end en snes års erfaring med undervogne, sliddele og reservedele til firmaet KE-MachineParts.

Den 1. december har virksomheden fødselsdag. Der skal et enkelt lys i kagen, og Kim Eriksen kan se tilbage på et særdeles travlt år, som har opfyldt både forhåbninger og forventninger.

”Det er gået som jeg regnede med. Jeg leverer hele landet over, og foruden dele til undervogne, sliddele og reservedele i øvrigt til entreprenørmaskiner, har jeg også fået et par agenturer. Fremtiden må vise, hvad der ellers kommer til”, konstaterer Kim Eriksen.

 

Mange år på lageret

Han gjorde sin entré blandt tusindvis af stumper i 1996 på reservedelslageret hos Johs. Møllers Maskiner, hvor der også blev håndteret dele for Stemas. Dengang lå lageret i Vojens, hvor Kim Eriksen også selv boede. I 2011 besluttede Johs. Møllers Maskiner af rykke adressen til Horsens, og Kim Eriksen skiftede til en ny tilværelse som dansk salgschef for et tysk firma. Men stadig inden for branchen. Det var fortsat undervognsdele, reservedele og sliddele, det handlede om.

”Den 1. december 2017 besluttede jeg så at starte for mig selv. Jeg havde et godt kundegrundlag, og efterhånden kendte mange mig efter de mange år i branchen. Så da entreprenører og maskinfolk rundt omkring begyndte at finde ud af, at jeg ikke længere repræsenterede det tyske firma, fandt de hurtigt frem til mig. Så kundekartoteket er vokset stille og roligt”, fortæller Kim Eriksen.

 

Agenturer

Stumperne til både undervogne og andre dele af entreprenørmaskinerne har nu fået selskab af både mejsler til hydraulikhamre, generatorer, pumper, højtryksrensere og lysmaster i produktoversigten hos KE-MachineParts.

”Jeg har agentur for den spanske fabrik Benza, som er et velkendt brand i Europa, men ikke rigtig har været repræsenteret i Danmark den seneste halve snes år. Det satser jeg nu på at gøre noget ved. Det er Benza, der laver generatorerne, pumperne, højtryksrenserne og lysmasterne. Og i øvrigt også både flismaskiner og brændekløvere”, siger Kim Eriksen.

Mejslerne til hydraulikhamre kommer fra Skotland. Her har KE-Machine-Parts det danske agentur for Caldervale Group, som producerer mejsler fra 300 mm længde og 50 mm diameter til 1800 mm i længden og 230 mm i diameter og til en lang række mærker i hydraulikhamre.

Tænder, dozerskær og graderskær får Kim Eriksen fra den italienske producent Italricambi. I stedet for at støbe tænderne, smeder italienerne dem i zink. Det øger slidstyrken, forklarer Kim Eriksen. 


Billedtekst:

Kim Eriksen – klar til at runde det første år som selvstændig med KE-MachineParts i Vojens.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk