Europæisk Bobcat-center styrer alle reservedelene

07-11-2018
Del artikel påMillioner af euro investeret i nyt distributions- og reservedelscenter i Halle i Tyskland

Et helt nyt distributions- og reservedelscenter i Halle nordvest for Leipzig i Tyskland skal fremover styre alle stumper til Bobcat og sikre hurtig levering til forhandlere og kunder i hele det, der kendes som EMEA. Nemlig Europa, Mellemøsten og Afrika. Centret er bygget op med det nyeste isenkram inden for lager- og sorteringsteknologi.

Det er et større antal forhandlere rundt om i EMEA-landene, der har skabt behov for et centralt reservedels-hovedkvarter. I øjeblikket har Bobcat omkring 180 forhandlere i 75 EMEA-lande. Investeringen i den topmoderne teknologi skal sikre den hurtigst mulige service til forhandlerne og deres kunder.

Det vil beliggenheden ganske tæt på storbyen Leipzig og Leipzigs lufthavn medvirke til. Det nye Bobcat eftermarkeds-center dækker et areal på 43.000 kvadratmeter. Det mener Bobcat i sin information om centret svarer til 14 fodboldbaner i fuld størrelse. Det holder så ikke helt, med mindre det er baner til miniputspillere. En standardfodboldbane er 7140 kvadratmeter, og dermed er det seks fodboldbaner, Bobcat fylder op med reservedele i Halle.

 

150.000 dele

Totalt kommer over 150.000 forskellige reservedele og komponenter på lager i det nye center. De kommer fra Bobcat-fabrikker i USA og Europa samt fra certificerede leverandører verden over.

 Paulo Florindo, der er eftermarkedschef for såvel Bobcat som Doosan i EMEA-landene, er naturligvis begejstret for sit nye hus.

”Det nye center gør det muligt for os at levere alt, hvad vore kunder har brug for, endnu hurtigere og mere fleksibelt. Den nemme og hurtige adgang til originale reservedele sikrer kunderne mindst mulig nedetid”, siger Paulo Florindo.

I Danmark vækker det nye distributions- og reservedelscenter ved Halle også glæde hos Bobcat-salgschef Kim Damgaard hos den danske Bobcat-importør, Svenningsens Maskinforretning.

”I øjeblikket får vi reservedele fra lidt forskellige steder. Blandt andet også fra en DHL-hal netop ved Leipzig. Nu kommer der helt samling på procedurerne i det nye, store Bobcat-center, som vil sikre os endnu bedre forsyningssikkerhed og hurtigere levering fra et meget større lager. Vi får tilgang til et kæmpestort lager, som kan forsyne os med reservedele fra dag til dag”, siger Kim Damgaard.

Billedtekster:

1.

Det kræver mange hyldemeter, når der skal håndteres og distribueres reservedele til Bobcat-folket både i Europa, Mellemøsten og Afrika.

2.

Der er fart på pakningen af stumper i det nye Bobcat-reservedelscenter i Halle.

3.

43.000 kvadratmeter nyt hus til reservedele til den amerikanske vildkat. 180 forhandlere i 75 lande skal forsynes fra centret i Halle, hvor der er 150.000 forskellige reservedele og komponenter på reolerne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk