Feje-sug uden udstødning og græsklipning uden fører

21-04-2017


Run på specialiteterne til Svenningsens traditionsrige åbent hus-arrangement

Professionelle maskinfolk kan lokkes både med maskin-specialiteter og godt til ganen. Det beviste Svenningsens Maskinforretning igen med årets udgave af det traditionsrige åbent hus-arrangement, som gennem mange år har indvarslet det rigtige forår i Kastrup på Amager.

Pølser i et format, som imponerede selv de jyske besøgende, er en god kombination med en udstødningsfri feje-sugemaskine og verdens første autonome robot til græspleje. Hertil garniture i form af sennep, ketchup og stribevis af forskellige andre maskiner til kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, kirkegårde og entreprenører.

 

Kan selv

Den ene af årets markante nyheder var én kubikmeter feje-sugemaskinen 500ze fra GreenMachine. Den østrigske maskine er helt og holdent eldrevet og dermed 100 procent emissionsfri. Når lithium-ion batteriet er fuldt opladet, kører, fejer og suger 500ze’eren en hel arbejdsdag.

Den autonome græsklipper AutoTurf er dansk udviklet og bygget. Den er den første i autonome græsplejerobot i verden. I praksis vil det sige, at AutoTurf helt klarer sig selv, når først den har fået besked om, hvad den skal foretage sig. Den førerløse græsklipper arbejder uden bemanding. Den er godkendt til overvågningsfri drift, og der er ingen krav om kanttråd.

AutoTurf fik ekstra opmærksomhed på de to åbent hus-dage med et specielt seminar, som blev fulgt op af en demonstration på græsarealet foran Svenningsens. Også den kemi-fri ukrudtsbekæmper Heatweed, som skyder ukrudtet ned med 98 grader varmt vand, blev præsenteret på et seminar og en demonstration.   

Billedtekster:

1.

Den autonome græsklipper er udviklet Sidis Engineering i Sønderborg, og forhandlingen er lagt i hænderne på Svenningsens, som præsenterede maskinen ved åbnet hus-arrangementet.

2.

Feje-sug i sin reneste version – nemlig helt eldrevet. Det er Green Machine, der kører, fejer og suger helt uden udstødning.

3.

Åbent hus-arrangementet er en fast forårs-tradition hos Svenningsens, og der er trængsel ved bordene med de rød/hvid-ternede duge. 

4.

Svenningsens har import og forhandling af en lang række maskinmærker, og det afspejler sig tydeligt, når der kaldes til åbent hus. Der er masser af forskelligheder at se på.

5.

Bobcat er et af Svenningsens markante importmærker, som naturligvis også får en central placering.

6.

Mange af Svenningsens leverandører stiller op og viser frem.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk