Fint comeback for ét-årig

09-04-2019
Rimas er tilbage i det professionelle marked efter det første år under Gersvang Maskiner

Normalt vil det være imponerende, hvis en ét-årig får taget hul på en karriere. Ikke i Løgstør. Her har en ét-årig gjort comeback, og tilmed med bravur.

Rimas har netop markeret sit første år som ejet af Gersvang Maskiner og inviterede såvel eksisterende som nye kunder til fødselsdag. Det skete med åbent hus i virksomheden på Falstervej, hvor gæster dukkede op fra nær og fjern for at se nærmere på Dulevo, Multihog, Mulag, Kugelmann, medister, frankfurtere og Waterkracht.

”Vores ét-års fødselsdag handler naturligvis om Gersvang Maskiners overtagelse af Rimas for præcis et år siden. Det har der nemlig været god grund til at fejre. Rimas har jo en lang og god historie, men i nogle år gik det lidt ud over kontakten til det professionelle segment. I løbet af det første år har vi opnået at få de gamle, store kunder tilbage i huset. Rimas er tilbage i det professionelle marked”, konstaterede direktør Søren Gersvang.

 

Der holdes møde

Det professionelle islæt markerede sig tydeligt i løbet af fødselsdagen. Repræsentanter for kommuner, havne og andre af de store maskinbrugere tog turen til Løgstør, og det kom for andet og mere end frankfurterne. Gersvang-folkene med den daglige leder i Løgstør, Mailis Tonnisen, i front, måtte flere gange trække sig tilbage til et mødelokale i selskab med besøgende, der gerne ville tale særdeles seriøst om maskinhandler.

Rimas-Gersvang Maskiner havde også hollandsk besøg på fødselsdagen. To medarbejdere fra fabrikken Waterkracht havde taget turen til Danmark for at være med til at præsentere de avancerede ukrudtskanoner, der med stor præcision skelner mellem skidt og kanel og kun sender det 98 grader varme vand mod netop ukrudt.

 

Ukrudt – og kun ukrudt

”Det er kombinationen af sensorer og kamera-teknologi, der sikrer, at maskinerne ikke skyder løs med det ukrudtsdræbende varme vand, fordi der er noget grønt. Kun hvis der rent faktisk er tale om ukrudt, sendes en nøje afmålt mængde ud af dyserne”, forklarede Waterkrachts eksportchef, Sebastian Dalhues.

Waterkracht er nyeste element i produktpaletten hos Rimas-Gersvang, som lancerer det hollandske ukrudts-udstyr sammen med irske Multihog-redskabsbærere, som også er rullet ind som ny import i løbet af det første år som nyfødt Gersvang-selskab.

Åbent hus-arrangementet gav ligeledes lejlighed til at se nærmere på såvel selvkørende Dulevo-fejemaskiner, Mulag-rabatklippere, Beach Tech-strandrensere, vinterudstyr fra Kugelmann og naturligvis Rimas-lasttruck, som er ”Made in Løgstør”. Et stort sortiment af Husqvarna-maskiner var med til også at markere, at Rimas-Gersvang er blevet opgraderet til ”Husqvarna Professional”-forhandler.

 

Billedtekster:

1.

Rimas-Gersvang fejrede både ét-års dagen for Gersvang Maskiners overtagelse af firmaet i Løgstør og det nye agentur for de hollandske Waterkracht-ukrudtsbekæmpere. Fra venstre er det Waterkracht-folkene Sebastian Dalhues og Jan Paul v. d. Linde fra fabrikken i Holland, direktør Søren Gersvang og Rimas’ daglige leder Mailis Tonnisen.

2.

Det var utaknemmeligt at være ukrudt hos Rimas i Løgstør, da Waterekracht-folkene fra Holland demonstrerede det avancerede grej, som afliver ukrudt med præcise skud 98 grader varmt vand.

3.

Mange gæster fra kommuner, havne, entreprenørfirmaer og anlægsgartnere lagde vejen omkring Løgstør, så der kom gang i maskinsnakken over bordene i værkstedet 

4.

Eksportchef Sebastian Dalhuis fra Waterkracht demonstrerede, hvordan man gør kål på ukrudtet også med en af den hollandske producents mindre modeller.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk