Fire funklende nye Case til veteran-udlejer i Viborg.

06-02-2017


Birger Larsen tager hul på sit 41. år som maskinudlejer med nyeste teknologi i gravemaskiner.

Dåbsattesten har holdt i snart 67 år. Han har haft samme cvr-nummer i snart 41 år. Dermed er der en vis ræson i at betegne Birger Larsen, Maskinudlejning Viborg Vest, som veteran i udlejningsbranchen. Nu er han klar til at sende nye Case-gravemaskiner med den nyeste teknologi ud af porten på en af flere haller på Ærøvej i Viborg. Birger Larsen er still going strong, og derfor skal der jævnligt nyt grej på den omfattende udlejningsliste.

Viborg-udlejeren har netop føjet den fjerde af fire nye Case-gravere til bestanden. Først var det en Case CX18B, der rullede ind fra Case Construction-importør S. D. Kjærsgaard. Så fulgte en Case CX145C. Derefter en Case CX75C. Og har den sidste i rækken, en Case CX250D, så kompletteret firkløveret.

 

Ingen regenerering

Den 26 tons tunge CX250D med 177 hk i maskinrummet er udstyret med centralsmøringsanlæg, stort LED-lyspakke, såvel bak- som sidekamera, S70 hydraulisk skifte og graveskovl. Maskinen er tillige klargjort med 2D/3D ready maskinstyring.

De nye Case-maskiner anvender udelukkende ad-blue SCR-teknologi. Det betyder, at Birger Larsen og hans leje-kunder ikke skal besvære sig med regenerering for at opfylde miljøkravene. Gode tilbagemeldinger fra kunderne og solid driftssikkerhed er to andre væsentlige årsager til, at det var Case-importør S. D. Kjærsgaard, der løb med de seneste ordrer til Maskinudlejning Viborg Vest.

Læs mere på
www.sdk.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk