Artikel fra maj 2021
Læs hele avisen

Fog skal sælge Schäffer

31-05-2021

Ny forhandler for Helms TMT-Centret

Fremover vil der også blive langet Schäffer-maskiner over disken hos H. A. Fog A/S i Brøndby. Firmaet er blevet forhandler af de tyske læssemaskiner for Helms TMT-Centret i Lind ved Herning, som har importen til Danmark.

”Vi har valgt at blive Schäffer-forhandler, fordi mærket har en førende position på markedet. Schäffer har et meget bredt program indenfor læssemaskiner med den gule serie til entreprenører og den røde serie til landbruget. Med det kundeunderlag, vi har med især entreprenører, kommuner og boligselskabet samt landbrug og fritidslandbrug, har vi valgt at være lagerførende i både den røde og gule serie med maskiner op til fire tons”, fortæller Karsten Fog, som er ejer og direktør hos H. A. Fog.

Brøndby-firmaet har over 60 år på bagen. Foruden salg og service af maskiner, har H. A. Fog også egen produktion af redskaber. Blandt andet laves der både hækklippere, fejemaskiner og saltspredere til montering på blandt andet læssemaskiner.


Billedtekst:

Højt humør i Brøndby. Fra venstre direktør Kristian Helms fra Schäffer-importøren Helms TMT-Centret A/S, Karsten Fog, som er ejer og direktør hos den nye forhandler, H. A. Fog A/S, og til højre sælger Martin Christensen fra H. A. Fog.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk