Artikel fra maj 2021
Læs hele avisen

Forårsrengøring giver travlhed hos Løwener

27-05-2021


Fuld gang i salg af Ravo-fejemaskiner

Nye koste fejer bedst. Og en del kost-brugere mener tilsyneladende, at de fejer allerbedst, når der står Ravo på dem. Det har givet travlhed med maskineri til forårsrengøring hos maskinfirmaet Løwener, som er importør og forhandler af de hollandske fejemaskiner.

”Det bør blive et meget rent forår, for vi har solgt ekstraordinært mange Ravo-maskiner i år. I det hele taget har mærket fået rigtig fint fat i det danske marked, så der løbende kommer til at køre flere og flere Ravo’er i Danmark”, fortæller salgskonsulent Henning Stampe hos Løwener.

HedeDanmark er blandt året Ravo-købere, og chauffør René Nygaard Andersen har fået en fejemaskine, der adskiller sig lidt fra standarden. HedeDanmarks afdeling i Svendborg har fået leveret den nye Ravo 580i med udsmykning, der sender grønne signaler, når maskinen ruller rundt og fejer skidt op.

 

Plads til skidt

Det er der plads til en del af i fejemaskinens beholder. Typebetegnelsen 580i fortæller, at den nye Ravo er udstyret med en fem kubikmeter stor skidtbeholder og kan komme frem med en hastighed på op til 80 km/t. Maskinføreren i Svendborg kan i øvrigt høste fordel af en del ekstraudstyr på maskinen. Blandt andte er den leveret med en ukrudtsbørste som tredje-kost.

Ravo-importør Løwener har i øvrigt fra i år fået mulighed for også at levere 100 procent elektriske fejemaskiner fra fabrikken i Alkmaar i Holland.

 

Billedtekster:

1.

Løweners salgskonsulent Henning Stampe (til højre) var omkring Svendborg for at aflevere den nye Ravo 580i-fejemaskine til chauffør René Nygaard Andersen hos HedeDanmark.

2.

Den nye Ravo i Svendborg sender et rent budskab.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk