Artikel fra juni 2024
Læs hele avisen

Fuld fart på LiuGong

05-06-2024
Del artikel påSnertinge Maskinforretning har et luksusproblem forud for E&H

”Det går stærkt. Så stærkt, at jeg ikke præcis véd, hvilke maskiner, vi får mulighed for at tage med til E&H. Vi tager dem med, vi har”.

Lars B. Pedersen, direktør for Snertinge Maskinforretning og importør af kinesiske LiuGong-entreprenørmaskiner, erkender, at han har et luksusproblem. Siden Snertinge startede med LiuGong ved årsskiftet og i februar tillige skrev aftalen med kineserne under, har der været fuld fart på.

”Vi er særdeles tilfredse med salget. Og ikke mindst, at vi ikke har noget at rydde op bagefter, når vi har solgt en maskine. Hvis vi skal høre fra kunden, må vi selv ringe op for at høre, hvordan det så går. Vi får ingen negative meldinger den anden vej”, siger Lars B. Pedersen.

 

Hele fremme elektrisk

Den kinesiske maskinproducent er med helt i front, når det gælder eldrevne maskiner. Den danske importør har mærket, at det er blevet bemærket også på det danske marked.

”Vi har leveret flere elektriske gravemaskiner og har flere på vej. LiuGong mener i øvrigt noget med det, når der tales om grøn omstilling og grønne maskiner. Fabrikkens elektriske maskiner kommer rente faktisk ud fra fabrikken i grøn farve”, fortæller Lars B. Pedersen.

Snertinge-direktøren har tidligere været på E&H med et tidligere maskinmærke og har gode forventninger til dagene i Herning.

”Det er altid godt at komme ud og møde både nuværende og kommende kunder og også kollegerne i maskinbranchen. Vi vil jo gerne vises vores grej frem, og det er E&H en rigtig god mulighed for”, siger Lars B. Pedersen.


Billedtekster:

1.

Lars B. Pedersen ved en af de elektriske LiuGong-gravere. Hans søn, Christian B. Pedersen, har taget førersædet i maskinen, som er en 2700 kg tung 9027 FE.

2.

Snertinge Maskinforretning har naturligvis også mere klassiske diesel-maskiner fra LiuGong på menuen. Her direktør Christian B. Pedersen med en seks tons 9057 F.

3.

”Hop ind og lad os køre til Herning”, siger junior til senior. Lars B. Pedersen og sønnen Christian B. Pedersen klar til at sætte kursen mod E&H 2024.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk