Gehl-læsser med teleskoparm solgt før ankomst til Danmark

15-11-20195,5 tons maskine med 74 heste i maskinrummet hitter helt fra start

Salgschef Henrik Lund er ikke i tvivl om, hvorvidt det bliver til at få langet nogle eksemplarer af Gehls nyeste læssemaskine over disken. De er nemlig langet over allerede inden, maskinen er nået til Danmark. Gehl ALT750 med ”T” for ”Teleskop” er netop blevet præsenteret. Og så kan Stenderup begynde at levere maskiner til de første købere. Slutsedlerne er nemlig allerede på plads.

”Det er vigtig, at entreprenørerne forholder sig til, at der ikke er tale om en teleskoplæsser, men derimod en læssemaskine med teleskoparm. ALT750 er bygget op som en læssemaskine, men altså tillige udstyret med teleskoparm. Det gør en forskel”, understreger salgschefen.

 

Mange features som standard

Henrik Lund betegner den nye i Gehl-familien som en handymaskine, som formår at række op. Vægten er 5,5 tons, og maskinen rækker 5036 mm.

”I betragtning af maskinens størrelse, er den godt udstyret med kræfter. Der er hele 74 heste i maskinrummet. Og så har den i øvrigt en række gode features som standard fra fabrikken. Blandt andet vendbar køler og affjedring i teleskoparmen”.

”Når maskinen startes, kan det ske på traditionel måde, men man kan også vælge at starte med en selvvalgt kode. Maskinen kommer nemlig også som standard med track-unit. Hvis man ønsker at følge maskinen via sin mobiltelefon, kan gøre det med app’en MyGehl, som i øvrigt også er standard”, forklarer Henrik Lund.

 

Billedtekster:

1.

Den nye Gehl ALT750 strækker hals ved Stenderup-hovedkvarteret. Maskinen er først lige kommet til Danmark, men Stenderup havde solgt de første eksemplarer på forhånd.

2.

74 hk er mange i forhold til maskinens størrelse. Forventningerne til ALT750 er store hos importøren Stenderup.

3.

Overskueligt interiør i den nye Gehl, som ikke er en teleskoplæsser, men en læssemaskine med teleskoparm.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk