Artikel fra maj 2023
Læs hele avisen

Gravemaskine-trip-trap-træsko hos sjællandsk entreprenør

17-05-2023


Tre ens Wacker Neuson-gravere gør det nemt for alle GSC Anlægs maskinførere

Den skal være lige som den første. Og det skal den tredje i øvrigt også.

Der var ingen slinger i valsen hos Christen Clemmensen, da han bestilte nyt gravegrej hos Wacker Neuson-importøren Stemas A/S. Entreprenøren i Gørlev på det vestligste Sjælland snuppede en 9,5 tons Wacker Neuson ET90. Og en mere. Og en mere. Tre styk i alt og fuldstændig identiske.

Christen Clemmensen og folkene hos GSC er meget glade for gravemaskiner i 9 tons klassen, som ofte benyttes i forskellige projekter. Og de mener, at det giver en lettere arbejdsdag med ens maskiner, når de skal betjenes og serviceres.

”Vi har godt 20 medarbejdere i virksomheden, og det skal være nemt for alle at betjene maskinerne, hvis det skal være effektivt. Derfor tog vi tre nøjagtig ens 9,5 tons Wacker Neuson ET90-gravere”, fortæller Christen Clemmensen.

”Jeg startede GSC Anlæg A/S i 2004, men det er nyt, at vi køber maskiner hos Stemas. Vi kunne se, at firmaet har nogle spændende produkter i Wacker Neuson, og samtidig er det vigtigt for os, at vi får solid service med som en del af handlen. Det er rart, at Stemas ikke kun er et salgsfirma, men at virksomheden også har eget, velfungerende værksted. Sammen med maskinernes kvalitet, sikrer det, at vi ikke kommer ud for mange nedetimer”, forklarer Gørlev-entreprenøren.

 

Perfekt maskintype

GSC Anlæg A/S laver masser af jord- og beton-arbejde, støber fundamenter og flytter jord på jordtip i et stort område på det vestlige Sjælland. Nedrivninger og kloak-opgaver fylder også i ordrebogen, og Christen Clemmensen er godt tilfreds med fordelingen af arbejdsopgaverne mellem private kunder, det offentlige og kunder inden for industrien.

”Maskintypen Wacker Neuson ET90 passer perfekt til vores brug. Maskinen har en god, stor brydekraft. I virkeligheden er den vel en af de gravemaskiner, der har størst brydekraft på den mindste plads, så graveren er en god, handy maskine med stor styrke”, siger Christen Clemmensen.

De aktuelle jobs til de tre nye i maskinhuset hos GSC Anlæg A/S er dels udgravning til fundament og kloak, en af maskinerne er sat på et projekt med jordvarme, og den tredje har taget hul på karrieren i Gørlev med et anlægsarbejde.

Selv om det er nyt for Christen Clemmensen at handle med Stemas A/S og salgskonsulent Jens Andersen, var han ikke helt uden forhåndskendskab til den nye maskinleverandør. I den større ende har GSC Anlæg A/S flere Liebherr-maskiner, som er leveret af Stemas’ søsterselskab i JMM-koncernen, Johs. Møllers Maskiner A/S, som er den danske importør af Liebherr. Gørlev-entreprenøren har tre Liebherr-gravemaskiner på bælter, en Liebherr-hjulgraver og en Liebherr-dozer.


Billedtekster:

 

1.

GSC Anlæg har rigeligt arbejde til de tre nye Wacker Neuson ET90, som hurtigt blev sat ind på forskellige projekter.

2.

Maskinlevering i Gørlev. Tre styk fuldstændig ens 9,5 tons ET90-gravemaskiner.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk