Artikel fra October 2020
Læs hele avisen

Have & Landskab 2021 har rundet de første 100 udstillere

23-10-2020

Flere nye udstillere end tidligere – og ønske om større stande

Det går alt andet end ad corona til for den grønne brancheudstilling Have & Landskab, som næste gang rammer udstillingsarealet i Slagelse fra den 25. til den 27. august næste år. Messen har rundet de første 100 virksomheder på udstillerlisten, og der er en øget tilstrømning af nye, som enten ikke har været på Have & Landskab tidligere, eller har været fraværende i en årrække. Samtidig er tendensen, at de første ved havelågen ønsker større stande end tidligere.

”Selv om vi alle står i en træls situation med corona lige nu, mærker vi tydeligt, at branchen ser fremad. Der er en positivitet og en begejstring, som er til at tage og føle på. Der er købt flere kvadratmeter standplads, end de første 100 udstillere gjorde til sidste udstilling. Og så er de nye altså begyndt at melde sig på banen tidligere end før. Det tyder på, at det virkelig summer i branchen”, vurderer udstillingsleder Dina Overgaard.

 

Maskinleverandørerne på dupperne

Det er ikke mindst medlemmerne af brancheforeningen Maskinleverandørerne Vej, Park & Anlæg, der har været oppe på dupperne. For eksempel firmaet V. Løwener A/S, som har udstillet fast på Have & Landskab i en menneskealder.


”Vi har købt den største stand, vi nogensinde har haft på Have & Landskab. Men vi har også et stort sortiment, som vi gerne vil vise til anlægsgartnerne, entreprenørerne, kommunernes vej- og parkafdelinger og de andre fagfolk,” fortæller Jesper Larsen, som er Løweners produktchef for Kubota.

Derimod er det første gang, virksomheden Garia A/S udstiller på Have & Landskab, men her følte salgsdirektør Steen Scherff ikke, at de som producent af mindre el-køretøjer kunne tillade sig at blive væk længere.


”Selvom vi allerede leverer meget til for eksempel Københavns Kommune, er der stadig et enormt potentiale i den grønne branche, når det gælder mindre, el-drevne arbejdsbiler. Det gælder blandt andet kirkegårde, anlægsgartnere, kommuner og til større arealer ved institutioner og i erhvervsområder”, siger Steen Scherff.

 

Billedtekst:

 

Udstillerne melder sig i skarpt trav, og gæsterne skal nok dukke op, når portene slås op for Have & Landskab 2021. Så skal nogen bare have aftalen på plads med vejrguderne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk