Have & Landskab giver barren et ekstra nøk

14-10-2018


Næsen sættes op efter 12.000 besøgende og 300 udstillere i 2019

Skandinaviens største fagmesse for den grønne branche, Have & Landskab i Slagelse, giver barren et ekstra nøk opad og lufter drømme om at runde 300 udstillere og 12.000 besøgende, når 2019-versionen skydes afsted i slutningen af august næste år. Det første halve hundrede stande er afsat – godt og vel. Og det tænder de optimistiske lamper hos bestyrelsesformanden, slotsgartner Palle Kristoffersen.

”Eftersom opgangstiderne kun er fortsat i én retning, siden den store succes, vi havde med sidste udstilling, er der god grund til at være optimistisk i forhold til Have & Landskab ’19, vurderer Palle Kristoffersen. I frisk erindring har han, at den nye medspiller på den grønne udstillingsfront, Maskiner under Broen, ikke havde problemer med at få solgt alle stande.

Palle Kristoffersen finder det interessant, at brancheforeningen Maskinleverandørernes medlemmer har valgt at købe stande spredt ud over hele maskinparken i Slagelse. De har ret til at være førstevælgere at stande, fordi Maskinleverandørerne er en af Have & Landskabs fire arrangører. Og flere af maskinfirmaerne har sat sig på stande langt borte fra indgangene i Slagelse.

 

Nye rekorder

”Det ser jeg som et tegn på, at udstillerne er overbeviste om, at der bliver besøgende nok, og at de besøgende kommer rundt på hele udstillingsarealet. Desuden giver den meget dynamiske opstart på standsalget også flere valgmuligheder for dem, som køber stand senere”, siger Palle Kristoffersen.

Hvis det lykkes at runde 12.000 besøgende og 300 udstillere, vil der være tale om ny rekord i begge discipliner. Seneste Have & Landskab i 2017 havde 11.259 gæster gennem tælleapparaterne og 276 udstillere.

Uanset om der bliver sat ny besøgs- og udstillerrekord er der allerede garanti for, at Have & Landskab ’19 bliver større end nogensinde tidligere, oplyser udstillingsleder Dina Overgaard.

”Vi har oplevet så stor en søgning på stande i planteskole-afdelingen Parken, at det bliver nødvendigt at lave flere standarealer og øge rutelængden. Vi udvider med et nyt, langt og meget fint stiforløb igennem Parken, forklarer udstillingslederen, som også gør klar til mere varierende stande-formater på såvel Maskinmarken som på Strøget og tillige et bedre publikumsflow på flere arealer.

Have & Landskab har termin den sidste uge i august på ulige år, hvor den nye makker i Middelfart, Maskiner under Broen, har lejret sig på de lige år. Lige som de foregående år afvikles Have & Landskab ved Jernbjerggården i Slagelse på det, der tidligere var kendt som erhvervsskolen Selandia. I en tid med stadig flere uforståelige forkortelser er det nu blevet til ZBC, som står for Zealand Business College.

2019-udstillingen afvikles i dagene 28. til 30. august.

Billedtekster:

1.

Have & Landskab-formand Palle Kristoffersen – sigter efter nye rekorder.

2.

Maskinmarken var godt besat i 2017, og meget tyder på, at det vil gentage sig ved 2019-udgaven af Have & Landskab.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk