Artikel fra juni 2021
Læs hele avisen

Helms bygger nyt i Ringsted

05-07-2021

Semler Agro overtager den nuværende bygning, som Helms bliver nabo til

Maskinfirmaet Helms TMT-Centret bliver nabo til sig selv i Ringsted. I hvert fald for en ganske kort bemærkning. Firmaet med base i Lind ved Herning skifter den nuværende sjællandske afdeling klos op ad motorvejen ved Ringsted ud med nybyggeri – klos op ad motorvejen ved Ringsted.

”Det er mere end ti år siden, vi etablerede egen afdeling på Sjælland. Derfor er tiden inde til at tage næste skridt og investere yderligere i vores tilstedeværelse på Sjælland. Formålet med det nye domicil er at sikre, at vi også fremover kan yde den bedst mulige opbakning til vore forhandlere og kunder på Sjælland og øerne”, siger Jakob Helms, som er partner hos Helms TMT-Centret.

Firmaet har simpelthen købt nabogrunden til den nuværende afdeling. Dermed fordobles grundarealet til 17.000 kvadratmeter, og den bygning får også facade ud mod motorvejen.

 

Maskinernes vej

Når Helms rykker ud af de nuværende bygninger, rykker Semler Agro ind. Semler overtager Helms-bygningen og får dermed også adresse på Kærup Parkvej i Ringsted, som ligner maskinbranchens svar på Silkeborg som bilernes by. Foruden Helms TMT-Centret, ligger både Hydrema, Scantruck, JCB-forhandleren Nicolaisen & Larsen, Ljungby og ProTruck samt GSV Materieludlejning på Kærup Parkvej.

Helms TMT-Centret regner med at rykke ind i nybyggeriet i sidste halvdel af 2022.

Firmaet har i øvrigt ansat Kim Schrøder Hansen som distriktschef for Sjælland og øerne. Til at styrke værkstedet er John Larsen nyansat som servicemontør.

 

Billedtekst:

Jakob (til venstre) og Allan Helms, som begge er partnere i Helms TMT-Centret A/S under planlægningen af de sidste detaljer i firmaets kommende sjællandske domicil.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk