Artikel fra januar 2023
Læs hele avisen

Hidtil bedste år med det største maskinsalg for Stemas

14-01-2023


Firmaet satte kurs mod et nyt år med julehygge og maskinsalg

”Det hidtil bedste år med det største maskinsalg nogensinde”.

Sådan lyder opsummeringen for 2022 hos Stemas A/S, som efter et par års corona-pause genoplivede traditionen med at holde åbent hus i hovedkvarteret ved Hadsten lige før, den nye kalender tages i brug.

”Og så var det tilmed i et år præget af krig, ufred, inflation, Putin og corona”, konstaterer direktør Robert Kjærgaard.

Han lægger ikke skjul på, at firmaets nye, store maskinmærke, Wacker Neuson, havde sin voldsomme andel af æren for det forrygende resultat. Wacker Neuson har fra første færd lagt sig helt i front blandt maskinproducenterne med eldrevne maskiner og kunne i Bauma-året 2022 præsentere en række nyheder. Med elektrisk drevne maskiner er Wacker Neuson stort set kun overhalet af Weidemann, som også er i dansk stald hos Stemas. Wacker Neusons produkt-palette er større, men Weidemann var på banen med den første el-minilæsser for år tilbage og benyttede Bauma til at lancere end ny og større model.

 

Bryder barrierer

”Samtidig har vi det nok stærkeste mærke af alle i generatorer. Nemlig Himoinsa, som også bryder barrierer ned med et helt nyt energilagringssystem. I det hele taget er vi rigtig godt kørende med de markante maskinmærker, vi har. Samtidig har vi været gode til at skaffe maskiner hjem til hurtig levering i tider, hvor mange andre maskinfirmaer må bede kunderne om at væbne sig med tålmodighed”, siger Robert Kjærgaard.

Flere af de besøgende ved åbent hus-arrangementet mellem jul og nytår var tilsyneladende blevet skuffede, da de pakkede gaver op juleaften. I hvert fald benyttede de lejligheden til at købe forsinkede julegaver til sig selv i for af nye maskiner.

 

Billedtekster:

1.

Stemas genoplivede traditionen med åbent hus mellem jul og nytår efter et par år ramt af corona-restriktioner.

2.

Stemas har formået at skaffe maskiner hjem til hurtig levering. Åbent hus-gæsterne kunne konstatere, at maskinfirmaet har masser af varer på hylderne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk