Hollænder fjerner affald i entreprenørmaskinen

09-01-2019

Den danske forhandler af Grammer-sæder øger sortimentet med miljørigtig affaldsbeholder – til sædet

Hvor skal æbleskroget, papiret fra Mars-baren og andet affald lige hen, hvis det ikke skal på gulvet i entreprenørmaskinens kabine? Det skal miljørigtigt lige vippet over ryggen og ned i affaldsbeholderen, mener den danske eneforhandler af Grammer-sæder, firmaet Erik Jacobsen A/S.

På Agromek gik Viborg-virksomheden i affaldsbranchen og lancerede affaldsbeholderen Flextrash, som en snurrig hollænder har kreeret. Den passionerede iværksætter Bas Filippini gik rundt hjemme i Holland og undrede sig over, at der aldrig var et sted, han kunne gøre af sit affald, når han var på farten. Det samme måtte jo gælde for andre, der bevægede sig rundt. Såvel i privatbiler som firmabiler, kassevogne og såmænd også i entreprenørmaskiner.

Bas Filippini tog tænkehatten på og fostrede en holder, en fleksibel og genanvendelig beholder samt en bionedbrydelig pose.

”Erik Jacobsen A/S fejrede i sommer 30 års-jubilæum som dansk forhandler af Grammer-sæder, som sidder i rigtig mange entreprenørmaskiner, traktorer, trucks, lastbiler og varebiler. Nu vil vi gerne supplere vores salg af sæder med relaterede produkter, og her passer affaldsbeholdere til montering netop på sæderne jo perfekt”, konstaterer Viborg-firmaets administrerende direktør, Louise Jacobsen.

 

Billedtekst:

Flextrash-affaldsbeholderen med bionedbrydelig affaldspose klipses nemt fast på ryggen af sædet, viser Louise Jacobsen, som er administrerende direktør hos sæde-firmaet Erik Jacobsen A/S

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk