Artikel fra marts 2021
Læs hele avisen

Italienere læsser om fra Fog til Sønderup

05-05-2021

Brøndby-firmaet har sendt importen af CAST-minilæssere til Nordjylland

Der er læsset af i Brøndby og læsset på i Sønderup i det nordjyske. Sønderup Maskinhandel A/S har overtaget importen af italienske CAST-minilæssere fra kollegaen H. A. Fog A/S.

”Det er sket efter aftale med CAST Group og H. A. Fog, således af Sønderup Maskinhandel fremover skal markedsføre CAST-maskinerne i Danmark”, fortæller direktør Ole Hosbond hos den nye importør.

Aftalen betegner dog ikke noget brud mellem Brøndby-virksomheden og CAST Group. H. A. Fog fortsætter som forhandler og servicepartner for CAST-maskinerne. Importen har ligget hos Fog i en årrække, og nu har firmaet konstateret, at de italienske læssere ikke er ideelle i forhold til virksomhedens øvrige import-strategi.

 

Minilæsser-specialist

Hos Sønderup Maskinhandel bliver det ikke mindst salgskonsulent Tommy Kærgaard, der kommer til at levere minilæsser-knowhow til den nye importør. Han blev ansat i Sønderup for godt et år siden og ankom med meget stor erfaring med minilæssere på det danske marked.

”Sønderup Maskinhandel overtager lageret af maskiner og reservedele. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Vi har i længere tid haft ønske om et minilæsser-program, og nu har vi så valgt CAST, fordi fabrikken har et rigtig godt program i minilæssere og tillige skridstyrede WorkyQuads, der passer godt til det danske marked”, fortæller Sønderup-direktør Ole Hosbond.

Sønderup Maskinhandels minilæsser-specialist, Tommy Kærgaard, fremhæver specielt høj kvalitet og komfort i det italienske maskinprogram. Specielt er han imponeret over, at CAST-folkene ikke har fundet det betimeligt at anvende plastik-afskærmning udvendig på maskinerne. Alle skærme samt afskærmning er lavet i kraftigt metal.

 

Billedtekst:

Direktør Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel (til venstre) på besøg hos kollega Karsten Fog  hos H. A. Fog i Brøndby for at hente restlageret af norditalienske CAST-læssere.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk