Italienske minidumpere efter pizza-metoden

11-04-2019

Nyt mærke hos Erenfred Pedersen med mulighed for selv at bestemme toppings

Italienerne kan om nogen lave pizzaer – og med herlig mulighed for, at man selv kan påvirke udseende og smag. Det samme gælder, når italienske C&F sætter minidumpere i ovnen. Med et bredt udvalg af forskelligt udstyr er der nemlig mulighed for, at man selv kan sammensætte sin egen minidumper med toppings efter ønske og behov.

Fremover er det Erenfred Pedersen A/S med adresser i Aalborg, Kolding og København, der sætter minidumpere sammen for de danske kunder. Det danske firma har netop indgået aftale med C&F om eneforhandling i Danmark af et sortiment, der omfatter seks modeller med kapacitet fra små 450 kg og op til 1500 kg.

Erenfred Pedersens mandskab har sammen med kunder de seneste seks måneder haft mulighed for at teste en af de nye italienere. Mange positive tilbagemeldinger fra kunderne har blåstemplet det nye samarbejde.

C&F blev grundlagt i 2002 for at fremstille komponenter til betjenings- og løftemaskiner. Siden begyndelsen har virksomheden været drevet af en innovativ tankegang. Alle minidumperne udvikles og produceres af C&F i Italien i byen Lecce.

 

Høj ydeevne og brugervenlighed

”Modellen T85 med lasteevne på 800 kg og op til T150, som magter 1500 kg, er udstyret med det nye og innovative monojoystick. C&F minidumpere er ene på markedet med et integreret hydraulisk joystick med servostyring, som gør det endnu nemmere at løse enhver arbejdsopgave”, forklarer administrerende direktør Martin Brinkmann-Pedersen hos Erenfred Pedersen A/S.

Intuitive styringsmuligheder og oscillerende larvebånd gør motorbøren T85 let at manøvre, og den kommer let frem i alt terræn. T85 kommer i fem forskellige varianter, som er udviklet på baggrund af forskellige arbejdsbehov.

”De oscillerede larvebånd formindsker slag og stød på materialet – og på maskinføreren. De større modeller T120 og T150 tilbyder også et Quick attach system, som gør det muligt hurtigt at kunne udskifte udstyr og funktion”, siger Martin Brinkmann-Pedersen.

 

40 kombinationer

Minidumperne fås enten med benzin- eller dieselmotor. Starten kan foregå manuelt eller elektrisk, og så byder italienerne altså på en bred vifte af forskelligt udstyr, blandt andet skovle, højtip og forskellige muligheder for kasselad. Totalt er der mulighed for at sammensætte motorbørene i op til 40 forskellige kombinationer. For eksempel modellen T60 med benzin og el-start, modellen T85 med benzin, el-start og skovl, eller samme model med både skovl og højtip.

  

Billedtekst:

C&F minidumperen T85HT med en kapacitet på 800 kg. Maskinen er udstyret med det nye og innovative monojoystick, skovl og højtip.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk