Artikel fra maj 2021
Læs hele avisen

JMM på jydekrogen gennem Rønnede

31-05-2021

Johs. Møllers Maskiner flyttede problemfrit den sjællandske afdeling i løbet af to måneder ved hjælp af trailere

Traileren på jydekrogen, selv om det foregår på Østsjælland. Og så bare tværs igennem Rønnede nogle gange. Rettelse: Mange gange. Men i løbet af et par måneder kan det faktisk fint lykkes at flytte et stort maskinfirmas sjællandske domicil ved at hægte traileren på og tage lidt med, når man alligevel kører.

JMM Group gjorde det, da teltpælene blev hevet op på Industrivej i Rønnede, hvor virksomheden boede i ikke mindre end et halvt århundrede. Med trailertransport gik det så til det nye hovedkvarter på Symbiosen 3-5 i 2200 funklende nybyggede kvadratmeter ud til Sydmotorvejen.

En flytning på 1700 meter. Distancen kan klares til fods på 20 minutter, fortæller Google Maps. I bil kan man nøjes med fire minutter, hvis der ikke er rødt lys midt i Rønnede. Med trailer efter bilen altså to måneder – men så er der også et voldsomt flyttelæs med i bidder.

 

Flytning uden flyttefolk

”Vi havde trailere på krogen i et par måneder. Så havde vi det hele med, og det var gået nemt og stort set smertefrit. Ind på værkstedet med det hele, og så fordelte vi ud til resten af huset derfra. Vi holdt normal drift på værkstedet, bortset fra en uges tid. Alle 13 udekørende montører fortsatte uanfægtet med at servicere kunderne”, fortæller aftersales-manager Thomas Fjordhøj. Som servicechef havde han en central rolle i ”projekt flytning”.

Dermed lykkedes det JMM-folkene at flytte et helt maskinfirma til mere end tre gange så meget plads, uden brug af flyttefolk.

Foruden de nye 2250 kvadratmeter, rummer projektet også en ny koldhal på 800 kvadratmeter under tag. Inde på Industrivej i Rønnede har firmaet Tzacho med hovedadresse i Hadsten i det jyske etableret østdansk afdeling i de tidligere JMM-lokaler. Tzacho forhandler og servicerer pumper, gravekasser, funderingsudstyr og hydraulisk udstyr.

 

Hovedlageret flyttet

”Vores administration ligger fortsat i hovedkvarteret i Horsens, men vi har benyttet nybyggeriet og flytningen til at rykke JMMs hovedlager til Rønnede. Her har vi nu undervogne og andre store dele. I Horsens bygges i stedet et nyt lager inde på selve værkstedet, hvor vi fortsat kan servicere kunderne i hverdagen”, siger Thomas Fjordhøj.

For det nye JMM-hus i Rønnede gælder det derfor salg, service og reservedele med fokus på Sjælland, øerne og for service tillige det sydlige Sverige.

”Heldigvis har vi klaret hele flytningen uden at mærke noget til corona. Lige bortset fra et lidt underligt problem. En overgang havde vi vanskeligt ved at skaffe gummihandsker af tilstrækkelig kvalitet til montørerne. Det har vi nu også fået løst”, fortæller Thomas Fjordhøj. 

 

Billedtekster:

1.

JMM har fået masser af plads og optimale forhold i nybyggeriet. Aftersales-manager Thomas Fjordhøj kan glæde sig over vel gennemført flytning med trailere på krogen til det nye JMM-domicil for Østdanmark.

2.

Liebherr-maskinerne er særdeles synlige med JMMs nye beliggenhed lige ud til Sydmotorvejen.

3.

JMM Groups udekørende montører har hver en kasse på lageret med forsyning af de dele, der er nødvendige til dagens program. Thomas Fjordhøj tjekker, at der er fyldt rigtigt op.

4.

Der er højt op til øverste hylde på det nye lager i Rønnede. JMM har benyttet lejligheden til at flytte hovedlageret til Rønnede, hvorefter der er bygget et nyt lager inde på selve værkstedet i Horsens.

5.

Der er daglig masser af trafik med reservedele ud gennem portene på det store JMM-lager i Rønnede.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk