John Deere på fairway med Semler landet over

12-02-2024
Del artikel påSemler Agro er nu national forhandler af maskiner til golfbaner i hele Danmark

Landets golfbaner har fået det nemmere. Fremover er det kun nødvendigt at henvende sig ét sted, når man har brug for John Deere-maskiner til golfbanen. Samtidig er der aldrig langt til service. Serviceafdelingerne med værksteder og reservedele ligger spredt ikke færre end 13 steder rundt om i Danmark og aldrig med lang afstand fra den enkelte golfbane.

Det er Semler Agros nye status som national John Deere-forhandler, der gør firmaet aktuelt for alle Danmarks golfbaner. Tidligere var det Semler Agro, der tog sig af salg og service til golfbanerne i Jylland og på Fyn, mens Havdrup Maskinforretning tog sig af Sjælland, Lolland og Falster. Firmaet i Havdrup lukkede imidlertid ned i god ro og orden efter mange år som østdansk John Deere-forhandler.

”Indehaveren af Havdrup Maskinforretning valgte at lukke, i stedet for at sælge virksomheden. Det gjorde det oplagt, at Semler Agro A/S overtog John Deere golf også i Østdanmark. Vi havde den velsmurte organisation i forvejen efter mange år som vestdansk John Deere-forhandler. Nu fik vi så også serviceafdelinger med erfarne John Deere-folk og veludstyrede værksteder også øst for Storebælt”, forklarer salgskonsulent Ole Mathiesen hos Semler Agro A/S.

 

Kort vej til service

Som national John Deere-forhandler har Semler Agro ikke alene sikret kort service-vej for kunderne, uanset hvor i landet, der er behov for assistance. Med 13 servicecentre har Semler Agro også optimeret den i forvejen høje sikkerhed for alle typer reservedele til maskinerne.

”De dyreste maskiner er som bekendt dem, der står stille. Det skal maskiner naturligvis ikke, og derfor er det afgørende, at der er erfarne montører og reservedele inden for kort rækkevidde, hvis noget går galt. I forvejen var vi godt kørende med samarbejde mellem afdelingerne i Jylland og på Fyn. Nu har vi Sjælland, Lolland og Falster med, så vi er hele landet rundt, både med salg og service”, siger Kristian de Fine Licht, som er Semler Agros salgschef for golf-, vej-, have- og park-maskinerne.

”Vi har 13 servicecentre på landsplan, og de er bemandet af et særdeles stærkt team med mange års erfaring i golfmaskiner, og naturligvis i særdeleshed John Deere”, siger salgschefen.

 

Den elektriske fremtid

Semler Agro tager hul på den nye virkelighed som national forhandler med spændende fremtidsudsigter for John Deeres maskinprogram. Koncernen manifesterer sin position i toppen af markedet yderligere med elektriske maskiner, som netop er blevet præsenteret på en stor udstilling i Harrogate i England.

”Ikke alene kommer fabrikken nu med både nye singleklippere og triplex-greenklippere til batteridrift. John Deere har netop købt to store batterifabrikker for at være selvforsynende med emissionsfri power til den grønne omstilling”, fortæller salgskonsulent Ole Mathiesen.

   

Billedtekster:

 

1.

Nu er det helt Semler Agro, når det gælder John Deere golf-maskiner i Danmark. Firmaet var med, da maskinkæmpen præsenterede nye, elektriske maskiner i England. Her får salgskonsulent Ole Mathiesen (til venstre) og kollega Peter Irgens et første kik på ride-on greenklipperen 2775, som blev vist for første gang i Europa.

 

2.

John Deeres nye generation af singleklippere bevæger sig også fra benzin til batteridrift, konstaterer salgskonsulenterne Ole Mathiesen og Peter Irgens. Her med greenklipperen 225 E-Cut.

 

3.

Semler Agro-salgskonsulenterne Ole Mathiesen (til venstre) og Peter Irgens er, lige som deres kolleger landet over, klar til et snarligt forår og en ny sæson med maskineri til landets golfbaner. Også John Deere-kompakttraktorer, som er uundværlige i greenkeepernes daglige arbejde.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk