Artikel fra marts 2023
Læs hele avisen

KSM fik gæster fra Ringkøbing til Lolland

09-03-2023


Og nogle tog nogle af åbent hus-gæsterne en 24 tons Hidromek-graver med hjem

Landsbyen Kissendrup ligger lidt nordøst for Ullerslev – som ligger få kilometer nord for Nyborg på det østlige Fyn. På trods af sin lidenhed, blev Kissendrup igen fokus for masser af bevågenhed, da naboen til gadekæret kaldte til tamtam. KSM – Kissendrup Maskin Service – kunne invitere indenfor i virksomhedens store, nye udstillingshal, og det var et tilbud, som maskinfolket ikke kunne sidde overhørig.

”Vi havde besøg af omkring 900 gæster fra Ringkøbing i vest til København i Øst og fra Aalborg i nord til Lolland i syd. Det var flere, end vi mønstrede til åbent hus for to år siden, og faktisk over forventning. Så det var et par gode dage”, fortæller salgschef Henrik Bergholdt.

Der er ikke billetter og adgangskontrol, når man besøger KSM-Maskinservice til åbent hus. Optællingen foregår via antallet af øl-ankre, som den lokale leverandør, Refsvindinge Bryggeri nede ad vejen på den anden side af Nyborg, har sat af.

Når der tages højde for, at nogle gæster har drukket andet end øl, og andre har drukket mere end en enkelt, så passer regnestykket. 900, hvoraf nogle tilmed tog noget med sig hjem, udover en god oplevelse.

 

Ny i arbejde

Entreprenør Jesper Nielsen fra entreprenørfirmaet Ravnemosen i Ferritslev købte sig en 24 tons Hidromek 230-gravemaskine, som han dog lige lod stå hos KSM, indtil åbent hus-arrangementet var overstået. Maskinen kom tilmed på arbejde begge dage. Næste generation i Ravnemosen, Frederik Hjorth Nielsen, satte sig nemlig i kabinen og gav prøver på, hvad man kan med masser af talent, en Hidromek og en Engcon-tiltrotator.

Frederik Hjorth Nielsen har det naturligvis ikke fra fremmede, og han har også allerede laget planen for fremtiden. Han er i lære som anlægsstruktør hos entreprenørfirmaet Hans H. Pedersen i Gislev. Og så er det slet ikke så ringe, når fatter køber en funklende ny graver.

 

Ny Bomford-Turner

En fast makker, når der holdes åbent hus i Kissendrup, er det britiske maskinmærke Bomford-Turner og den danske salgschef for Nordeuropa, Ole Buhl. KSM-Maskinservice er dansk forhandler af Bomford-Turner, og han rykker ofte i felten sammen med Henrik Bergholdt, når der holdes maskinudstillinger rundt omkring.

”Den dynamiske duo er også klar til både Roskilde Dyrskue, Have & Landskab i Slagelse og Langesømessen. Det bliver med knapt så mange Bomford-Turner maskiner som her på hjemmebanen hos KSM, hvor vi viser omkring 70 produkter frem. Blandt dem også en helt ny slagleklipper til ren hydraulisk drift sammen med en gummiged eller maskiner af Bobcat-typen, som præsterer en vis mængde hydraulikolie. Med lidt justering kan den også fint køre med den nye Hidromek minirendegravere 62T”, fortæller Ole Buhl.

Bomford-Turner slagleklipperen er to meter bred og bejler til firmaer, der har landskabspleje højt på opgavelisten.

 

Billedtekster:

1.

En tilfreds chef for KSM-Maskinservice. Direktør Frederik Bergholdt (til venstre) i snak med Engcon-salgschef Henrik Bolting.

2.

Entreprenør Jesper Nielsen fra entreprenørfirmaet Ravnemosen med sønnen Frederik på plads i den nye Hidromek 230.

3.

KSM-chefen Frederik Bergholdt (til venstre) og entreprenør Jesper Nielsen foran den nye Hidromek til entreprenørfirmaet Ravnemosen i Ferritslev.

4.

Ravnemosens nye 24 tons graver gav prøver på, hvad man kan med en Engcon-tiltrotator i front og en anlægsstruktørelev i kabinen.

5.

Ole Buhl, europæisk salgschef for Bomford-Turner, mødte frem med omkring 70 maskiner til åbent hus-arrangementet i Kissendrup. Blandt dem også den helt nye slagleklipper.

6.

OSA-nedrivningsudstyr er på listen over maskinmærker, som KSM-Maskinservice forhandler.

Del artikel

   
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk