Keestrack går fuldt hybrid på Bauma

21-03-2019

Den belgiske fabrik lægger an til at blive største udstiller af knuse- og sorteremaskiner

Belgiske Keestrack er klar til at tage rollen som den største udstiller af knuse- og sorteremaskiner, når denne verdens største entreprenørmesse løber af stablen i München i april. Fabrikken sender hele ni store anlæg til Bauma, og samtidig markerer Keestrack sig ved udelukkende at vise hybride enheder.

”Keestrack er helt i front med udviklingen af diesel-elektriske anlæg, hvor dieselmotoren trækker en generator og maskinen så kører på strøm. Hvis man ønsker det, er der også mulighed for simpelthen at køre ren strøm ved at sætte stikket i en stikkontakt”, fortæller direktør Thomas Sørensen hos den danske Keestrack-importør, TNS-IMEX i Løgumkloster.

 

Stor udnyttelse

”Samtlige transportbånd er elektriske og helt uden hydraulik. Der er også mulighed for elektrisk at trække en efterfølgende stakketransportør. Keestrack er ene om at anvende en dieselgenerator, og det giver en meget stor udnyttelse af dieselolien at bruge den til produktion af strøm til maskinen”, siger Thomas Sørensen.

De ni hybrid-anlæg, som Keestrack præsenterer i München, omfatter såvel sorterere, kæbeknusere, rotationsknusere og kegleknusere samt transportører. På sorterersiden bliver der tale om grovsortereren K6e samt sortereren K5e. Den hybride 30 tons kæbeknuser med aktiv forsigte B3e lader sig også se sammen med rotationsknuseren R3e i samme vægtklasse. I den tungere ende viser Keestrack 55 tons kegleknuseren H6e, som er udstyret med ”Drop Off”-motorenhed, 65 tonseren R6e, som er en rotationsknuser, samt den 70 tons tunge kæbeknuser B7e.

Hertil også den avancerede solcelledrevne stakketransportør S5 Solar og den statisk drejebare stakketransportør S1.

 

Billedtekst:

 

Mobilsortereren K5e er en af de ni hybride Keestrack-maskiner, der præsenteres på Bauma.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk