Artikel fra maj 2020
Læs hele avisen

Kendt maskinsælger er tilbage hos JMM og Liebherr

03-06-2020

Fremover handler det om Liebherr-maskiner for en kendt skikkelse i den danske maskinverden. Den danske Liebherr-importør og -forhandleer, JMM-Group A/S, har styrket salgsorganisationen med Birger Hjelm, som er vendt tilbage til firmaet i en stilling som Key Account Manager.


Birger Hjelm og JMM-Group kender hinanden aldeles udmærket. I 2008 og 2009 var han salgs- og servicechef i JMM-selskabet Ågerbergs i Horsens med salg af havnekraner og løfteudstyr. Siden har han solgt Caterpillar-maskiner hos Pon Equipment, som nu hedder Zeppelin, inden han nu er tilbage i Horsens med salg af Liebherr-maskiner som absolut topprioritet.


”I princippet skal jeg lave det samme hos JMM, som jeg gjorde hos Zeppelin. Men alligevel ikke, for så var der for mig ingen mening i at skifte. Som Key Account Manager hos JMM bliver jeg primært i Vestdanmark storkundeansvarlig med den kundekontakt, som jeg sætter så stor pris på, samt masser af dynamik. Jeg kender JMM’s stærke serviceorganisation og ledelse udmærket, og nu bliver jeg så også bindeled til JMM Groups ledelse for Horsens-afdelingen”, siger Birger Hjelm.


Sammen med funktionen som Key Account Manager, har Birger Hjelm også overtaget ansvaret som JMMs overordnede repræsentant i afdelingen. Det er sket i forbindelse med, at aftersaleschef Henry Iversen er gået på pension.

 

Billedtekst:

 

Birger Hjelm – tilbage hos JMM og Liebherr som Key Account Manager.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk