Artikel fra august 2023
Læs hele avisen

Klar til vinter på Have & Landskab

18-08-2023
Del artikel på


Epoke forbereder sig med både nye væskespredere, båndspredere og snefræser

Der står stadig august i kalenderen, når Have & Landskab tager imod på messeområdet i Slagelse. Men tag ikke fejl: Vinteren lurer lige om hjørnet med kulde, frost og sne.

I hvert fald, hvis man skal pejle efter stand D60 på Maskinmarken. Her er forberedt for både tørstof og væske samt mulighed for at få fjernet den nyfaldne august-sne i en fart. Den danske producent af maskiner til glatførebekæmpelse, Epoke, tager turen fra Vejen til Slagelse for at være med. Og det uanset vejret.

Når Epoke laver sit eget vinterland mellem alle de grønne maskiner, bliver det med flere nyheder. Fabrikken møder ind med både ladspredere, væskespredere, liftophængte spredere, valsespredere, efterløbere og sneplove. Og midt i det hele altså nye til produktprogrammet med såvel en ny kompakt Virtus-væskespreder som en båndspreder fra Igloo. Og såmænd også en ny snefræser af egen avl.

Virtus øger mulighederne med den nye Virtus Basic TC S1800 væskespreder, som sørger for korrekt dossering af væsken, helt uafhængig af hastighed, dosering og spredebredde. Virtus Basic TC-sprederne er konstrueret til at komme på ryggen af en redskabsbærer, og sprederne er velegnede også til mindre arealer.

 

Gode erfaringer

Igloo-serien består af en række båndspredere, som udlægger alle former for tørstof samt befugtet tørstof. Nu slutter den nye Igloo S2700 sig til familien. Sprederne er designet til at lade sig transportere af mindre redskabsbærere og traktorer.

Rigtig gode erfaringer fra tidligere versioner af Have & Landskab sammen med de nye maskiner har skabt vinterstemning på virksomheden i Vejen.

”Vi har altid været med på Have & Landskab. Det er den bedste messe for os i Danmark, hvor vi meget præcis møder vores kundegruppe. Derfor kommer vi også til Slagelse med både salgs- og servicefolk, så vi er klar både til en teknisk snak og en handel, og til at få nye relationer”, siger salgschef John Overgaard Jensen.


Billedtekster:

1.

Igloo-familien vokser på Have & Landskab, hvor Epoke præsenterer en ny model S2700.

2.

Snemænd skal ikke komme for tæt på Epokes nye snefræser, som også vises i Slagelse.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk