Artikel fra januar 2022
Læs hele avisen

Kloakmessen udskudt

13-01-2022

Forlængelse af Covid-19 restriktionerne tvinger til to måneders udskydelse til 24. og 25. marts

Kloakmessen 2022 bliver en gryende forårsbegivenhed. Covid-19 restriktionerne har tvunget arrangørerne, brancheforeningen Danske Kloakmestre og messecentret Messe C i Fredericia til at finde nye datoer. Det bliver den 24. og 25 marts, hvor man satser på at gennemføre messen. Forventningen var ellers, at Kloakmessen skulle holdes den 27. og 28. januar.

Nye indstillinger fra Epidemikommissionen har imidlertid trukket tæppet væk under den planlagte messetermin. Regeringen forlænger nogle af restriktionerne, så det ikke er muligt at gennemføre Kloakmessen i januar.

Danske Kloakmestre og Messe C har ellers sammen med udstillerne kørt på med alle forberedelser, markedsføring og masser af andre gøremål. Men må nu se sig nødsaget til at trække i bremsen.

 

Udsolgt messe

"Vi stod med en totalt udsolgt messe. Udstillerne var virkelig klar til at give den gas, og fagpublikummet var i fuld gang med at registrere sig som besøgende", fortæller messechef Lars Søndergaard hos Messe C.

”Det er lykkedes at flytte rundt i kalenderen, så den femte udgave af Kloakmessen i stedet kan afvikles i Messe C den 24.-25. marts 2022. Ved flytningen får vi samtidig mulighed for at placere messen, så den afvikles i én stor samlet hal mod tidligere i to mindre haller. Med denne løsning kan vi skabe ekstra luft mellem standene og sikre, at nogle af de firmaer der stod på venteliste til den udsolgte messe kan tilbydes plads", siger Lars Søndergaard.

 

Ærgerlig formand

Danske Kloakmestres formand Mikael Skov er også rigtig ærgerlig over nødvendigheden af at udskyde messen, som er branchens vigtigste mødested.

”Mødet med kollegerne er altid noget, jeg ser frem til, men det er selvfølgelig netværket med udstillerne, som er vores daglige leverandører, der er i fokus. Det er her, vi præsenteres for nye produkter og service og hvor der er tid til at gå i dialog og sammenligne løsninger”, siger formanden for Danmarks største brancheforening inden for kloakområdet.

Han er dog overbevist om, at såvel udstillerne som de besøgende fagfolk loyalt vil bakke op om den ændrede termin - fri af restriktioner - og deltage i vanligt omfang senere på foråret.

Udskydelsen af Kloakmessen rammer også januar-udgaven af Maskin- & Materiel Magasinet. Avisen var netop trykt, da beslutningen om udskydelsen af messen blev meddelt, og derfor udkommer Maskin- & Materiel Magasinet med en del stof om Kloakmessen.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk