Artikel fra november 2017
Læs hele avisen

Knusende og sorterende kvartet fra Terex Finlay

15-11-2017


Nordirerne præsenterede sig i lettere udgave og med imponerende koreografi

Fire maskiner i ét set-up – og vel at mærke fire maskiner, som hver især var en nyhed. Præsentationen var på plads, da nordirske Terex Finlay mødte frem på Steinexpo ved Homberg i Tyskland. En knusende, sorterende og stakkende kvartet i imponerende koreografi.

Et par af de tungeste var tilmed blevet lettere. Både kæbeknuseren J-1160 og slagleknuseren I-120 RS mødte frem i nyt design med lidt blødere kurver, som blandt andet var foranlediget af materialeskift. Tungt jern er skiftet ud med mere aerodynamiske skærme i glasfiber. Det har fjernet nogle overflødige kilo… øh, tons.

Slagleknuseren I-120 RS er den nyeste Terex Finlay i 50 tons-klassen og er udstyret med såvel sigte som returbånd. Hos kæbeknuseren J-1160 fremhæver afdelingschef Klaus Meldgaard hos den danske Terex Finlay-importør, Meldgaard Handel, den fuldautomatiske indstilling af spalteåbningen.

Med på Steinxpo og som den ene fjerdedel af kvartetten var det nye tre-dæks sortereanlæg Terex Finlay 674. Tre-dæks sigten præsterer fire færdigvarer.

Firkløveret blev fuldført af Terex Finlay TC-65, som er et stakkebånd på bælter. Klaus Meldgaard ser tegn til, at den nordirske producent for alvor agter at gå ind på markedet for stakketransportører.

Billedtekster:

1.

Terex Finlay kombinerede fire produkter i ét imponerende set-up på Steinexpo. Kæbeknuser, slagleknuser, tre-dæks sorterer og stakkebånd.

2.

Den nordirske koreografi gjorde sig godt i stenbruddet, der lagde rammer til Steinexpo.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk