Artikel fra maj 2020
Læs hele avisen

Knusende regnskaber hos Meldgaard år efter år

03-06-2020

Klar tendens siden finanskrisen: Væksten stiger konstant

Det går godt hos Meldgaard Gruppen med hovedsæde i Aabenraa og en række forskellige selskaber samlet under samme paraply. Blandt dem Meldgaard Handel med det store grej til knusning, sortering og neddeling på menuen. Siden finanskrisen ramte Danmark for godt og vel 10 år siden, har afdelingen med de tunge varer kun kendt én retning: Opad.


”Meldgaard Gruppens regnskab for 2019 sluttede med et samlet resultat før skat på næsten 55 millioner kroner. Det er rekordoverskud, og det præsterer vi så samtidig med, at firmaet netop har fejret 50 års jubilæum. I afdelingen Meldgaard Handel kan vi igen-igen notere rekord i omsætning, rekord i antal solgte maskiner og rekord i volumen på sliddelene, som naturligvis også udgør en vigtig del”, fortæller afdelingsleder Klaus Meldgaard hos Meldgaard Handel.


”Tendensen har været helt klar, siden vi slap finanskrisen. Held uden undtagelse er det gået fremad med stigende vækst år for år. Meldgaard Handel er vokset med langt flere medarbejdere, flere agenturer og større markedsandel. Det er vi naturligvis glade for, når det nu går godt også for resten af Meldgaard Gruppen”, fastslår Klaus Meldgaard.

 

Ligesom ejendomsmæglere

”Jeg er ikke i tvivl om, at vores ejendomshandler-taktik har en væsentlig del af æren for succesen. Ejendomsmæglerne i tv siger jo ”Beliggenhed-beliggenhed-beliggenhed”. Vi følger samme koncept, blot med den forskel, at det for os handler om ”Service-service-service”, siger afdelingslederen.


Meldgaard Gruppens samlede resultat på små 55 millioner kroner er 20 millioner bedre end i 2018. I medarbejderantal voksede koncernen fra 2018 til 2019 fra 459 til 502.


Meldgaard Handel har blandt andet knusere af mærkerne Terex Finlay, Rockster, Parker og SBM på programmet. Når det gælder sortereanlæg, har Meldgaard agenturer for Terex Finlay, Terex Ecotec, Portafill og Backers. Det er også Terex Ecotec, der forsyner den sønderjyske maskinhandler med neddelere.

 

Billedtekst:

 

Klaus Meldgaard har kun oplevet fremgang for de store maskiner siden finanskrisen.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk