Kobelco klar med lillebror på 35 tons til nedbrydning

11-03-2019

Den danske importør tror på at den lille japaner for alvor kan åbne vejen til nedbrydningsmarkedet

Selv om man tynger badevægten ned med 35 tons, må man erkende at være absolut lillebror, når de større i familien vejer 40 og 55 tons. Det gør imidlertid ikke Kobelcos nye udspil til nedbrydningsbranchen mindre velkommen hos den danske Kobelco-importør, Erenfred Pedersen A/S. Tvært imod forudser salgschef Jørgen Olsen, at den nye Kobelco SK350DLC-10 kan blive maskinen, der for alvor åbner vejen til også det danske nedbrydningsmarked.

Det er blot et års tid siden, den japanske maskinkæmpe lancerede de to nedrivningsmaskiner SK400DLC-10 og SK550DLC-10. Begge med det specielle Next-system, der gør det muligt både at bryde ned i almindelig arbejdshøjde, men også i flere etagers højde. Nu fortsætter Kobelco så med lillebror-modellen, som er specielt designet til at gå løs på det lave område.

 

Barsk til fundamenter

SK350DLC-10 er også forsynet med Next-systemet, som Kobelco selv har udviklet. Men hvor de to storebrødre rækker lidt højere for at gribe ud efter sagesløse bygninger til destruktion, har den nye i familien sin helt store styrke mere i jordhøjde. Kobelco nævner selv fundamenter som et oplagt angrebsmål for SK350DLC-10. Maskinens bom er designet til at bryde ned på de lavere etager med den kraftigste beton. Maskinen har en maksimal arbejdsdybde på 6320 mm.

”Vi har endnu til gode at se den nye nedbrydningsmaskine i Danmark. Og det kommer først til at ske efter Bauma i München i starten af april. Vi har netop haft besøg fra Kobelco, og der blev naturligvis talt en del om SK350DLC-10. Nu glæder vi os til at se den i virkeligheden på Bauma”, siger salgschef Jørgen Olsen hos Erenfred Pedersen.

 

Billedtekst:

Ny Kobelco-lillebror, som er født til at skabe ravage. Specielt ved nedbrydninger i det lave område. Den bliver et af japanernes gode kort på Bauma 2019 i München og ventes derefter til Danmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk