Artikel fra september 2020
Læs hele avisen

Komatsu-ekspert skal sælge Komatsu på Sjælland

07-10-2020

Kurt Møller har et indgående kendskab til al teknikken i Komatsu-maskinerne – det vil han fremover bruge til rådgivning af kunderne som salgskonsulent

Der bliver ikke noget med, at sælgeren lige skal konsultere en kollega i teknisk afdeling for at besvare spidsfindige spørgsmål fra kunder, når Kurt Møller rykker ud med salgsmappen under armen både på Sjælland og øerne. Der er nemlig ikke mange, der véd mere om teknikken i Komatsu-maskinerne, end netop Kurt Møller.


Fremover vil den hidtidige Komatsu-tekniker udnytte sit indgående kendskab til de japanske entreprenørmaskiner til at rådgive kunder, der står og skal bruge en, eller måske flere maskiner. Efter seks et halvt år som tekniker hos Komatsu-importøren Scantruck, skifter han afdeling i firmaet og bliver salgskonsulent.


”Jeg føler mig godt klædt på til at finde de rigtige Komatsu-maskiner til kunderne. Dels arbejdede jeg hos den tidligere Komatsu-importør, KFD i Vejen, i 10 år. Derefter var jeg landmand også i 10 år, inden jeg vendte tilbage til Komatsu som servicetekniker hos Scantruck for seks et halvt år siden. Som Komatsu-tekniker har jeg været back-up for både montørerne, mekanikerne, kunderne og salgsafdelingen. Så jeg véd godt, hvad maskinerne består af”, fastslår Kurt Møller.


Dermed er den nye salgsmand i Scantrucks sjællandske afdeling i Ringsted allerede et kendt ansigt blandt maskinkunderne. Han er vant til at komme rundt og bistå med teknisk ekspertise, og han har tillige været involveret i specialprojekter. På privatfronten har han et markant projekt næste år. I 2021 fylder Kurt Møller 50 år.

 


Billedtekst:

 

Kurt Møller – ny Komatsu-salgskonsulent hos Scantruck. Med en årrække som Komatsu-tekniker som ballast rykker han ind i salgsafdelingen med et solidt kendskab til alt, hvad der kan bevæge sig på en Komatsu-maskine. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk