Artikel fra november 2018
Læs hele avisen

Kärcher med mere end salt til et æg

05-12-2018

Epoke er klar med ny saltspreder til to Kärcher-redskabsbærere

Det er sæson for, at advarslerne om risiko for glat føre tager til. Det gearer Kärcher sig til, da producenten på Agromek i Herning præsenterede et nyt samspil mellem to redskabsbærere og den danske specialist i glatførebekæmpelse, Epoke. Virksomheden i Vejen er klar til at udstyre to af modellerne i Kärchers serie af redskabsbærere med mere end salt til et æg.

”På Agromek præsenterede vi saltsprederen Snowline P 260, som Epoke har udviklet specielt til vore redskabsbærere. Epoke har naturligvis en række forskellige saltspredere i sit eget program, men ved at afvalme kanterne i front på en af dem, har vi fået et nyt produkt, som passer præcis til Kärcher MIC 35 og Kärcher MIC 42”, fortæller Flemming Christensen, der er salgschef for Kärchers outdoor-division.


Udfordringen for udviklerne i Vejen var at placere en tallerkenspreder på en knækstyret redskabsbærer, uden at det gav bøvl, buler og skrammer. I en standard-version ville en Snowline-spreder knalde mod redskabsbærerens karosseri ved de skarpe drejninger, som maskinen netop er designet til at kunne udføre. For at få tingene til at lykkes, ville det være nødvendigt at rykke saltsprederen godt bagud på maskinen, og det ville gå ud over stabiliteten.

 

Metoden brugt tidligere

”Epoke har gjort kunststykket en gang tidligere. Nemlig da fabrikken designede saltsprederen D 170 til vores MIC 34. Derfor vidste vi, at det kunne bringes til at fungere helt optimalt med en afvalmning af kanterne forrest på sprederen. Samme metode er brugt ved udviklingen af den nye Snowline P 260, og resultatet er overbevisende. Redskabsbæreren kan fortsat udnytte sit store potentiale som knækstyret og dreje fuldstændig problemfrit. Samtidig har vi sikret et godt tyngdepunkt ved at flytte sprederen med den 260 liter store beholder op i front”, forklarer Flemming Christensen.


Epoke-folkene har i øvrig givet mulighed for at øge kapaciteten på de 260 liter med ikke mindre end godt 30 procent. Ved at montere en ramme i toppen af saltbeholderen, ændres indholdet fra de 260 til 340 liter.


”Det er helt efter Kärchers koncept at lade en anden virksomhed udvikle det optimale tilbehør til konkrete opgaver. Vi véd, at Epoke om nogen har forstand på saltspredning. Så de skal vi ikke kloge os på. Vi kan dét med redskabsbærere, og så vælger vi de bedste leverandører til at forsyne os med tilbehør til maskinerne”, siger salgschef Flemming Christensen hos Kärcher Outdoor.

 

Billedtekst:

 

Enkelt og ligetil – hvis man kan se mulighederne. Epokes Snowline P 260 tallerkenspreder med afvalmet front og dermed med optimal pasform til Kärchers redskabsbærere MIC 35 og MIC 42.

Læs mere på
www.kaercher.com

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk