Artikel fra januar 2024
Læs hele avisen

Kursen sat mod ”alt udsolgt”

19-01-2024
Del artikel på


Det går over forventning med Under Broen

84 procent af standene var solgt en måneds tid inden nytår. Kursen er sat mod ”alt udsolgt” for branchemessen Maskiner under Broen ved Middelfart den 28. og 29. august. Og branchedirektør Klaus Nissen fra Maskinleverandørerne Park-Vej-Anlæg lægger ikke skjul på, at tilstrømningen er overvældende.

”Landets leverandører af redskaber, maskiner og løsninger til park-, vej- og anlægsbranchen strømmer i et hidtil uset omfang til Maskiner under Broen. Der har været run på standsalget til årets mest centrale grønne maskinmesse, og jeg kan ikke mindes, at vi nogensinde har været så langt fremme så lang tid før selve arrangementet”, siger Klaus Nissen.

Branchedirektøren tror på, at de rekordmange professionelle besøgende fra Maskiner under Broen i 2022 vil vende tilbage i år.

”Netop nu står branchen i et vadested med den grønne omstilling. Den første eufori har lagt sig, og indkøberne bruger mere tid på at klarlægge deres behov og den praktiske anvendelighed af de mange nye el-maskiner overfor de klassiske udgaver”, fastslår Klaus Nissen.

 

Tilfreds formand

Der sidder også en tilfreds mand i formandsstolen hos Maskinleverandørerne. Direktør Lasse Lindholm, som er indehaver af Lindholm Maskiner A/S, har det helt gode argument klar for at tro på, at Maskiner under Broen 2024 bliver et tilløbsstykke:

”Vejret er altid godt til Maskiner under Broen. Det har aldrig regnet på messen. Men selv om det skulle regne, bliver jorden på udstillingsarealet lige op ad Lillebælt ikke blød. Arealet har fat bund, så maskiner og biler kan komme omkring uden problemer”, forklarer Lasse Lindholm.

”Sidste gang slog vi jo rekord i både antal besøgende og udstillere. Endnu vigtigere viste vores efterfølgende spørgeskemaundersøgelser, at over 96 procent havde haft en god udstilling og ville komme igen. Så Maskiner under Broen har virkelig slået igennem i branchen. Der ér bare brug for at komme ud og sparke dæk og mærke tingene selv”, siger brancheformanden.

Det er fjerde gang, Maskinleverandørerne Park-Park-Anlæg afvikler Maskiner under Broen på det grønne område under den nye Lillebæltsbro ved Middelfart. Eller måske rettere: Den nyeste Lillebæltsbro. Broen fylder faktisk 54 år den 21. oktober. Den første udstilling blev holdt med begrænset succes i 2016, man allerede i andet hug, i 2018, begyndte pilen at pege anderledes opad. I 2020 blev messen aflyst som følge af corona-situationen. I 2022 var der så bingo med 3200 professionelle fagfolk under broen.

 

Billedtekster:

1.

Professionelle fagfolk flokkes mod Middelfart og det smukke areal under Lillebæltsbroen, når der kaldes til Maskiner under Broen.

2.

Vejret er altid godt til Maskiner under Broen, konstaterer brancheformand Lasse Lindholm. Skulle vejrguderne tage fusen på ham, er det ikke så skidt endda. Arealet har fast bund, så både biler, maskiner og folk kan komme rundt uden problemer.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk