Læssemaskiner i en Lind strøm

15-11-2017

Weidemann-forhandler i Dianalund imponerer hos Stemas

Læssemaskinerne ruller i bogstavelig forstand ud fra Weidemann-forhandleren i Dianalund på Vestsjælland i en Lind strøm. Og så hedder forhandleren ganske passende Lind. Kurt Lind er manden bag Linds Truck & Maskinhandel, og siden han skiftede fra et andet mærke til Weidemann, har der været fuld fart på læsser-salget.

”Heldigvis konverterede Kurt til Weidemann og Stemas for nogle år siden. Nu har Linds Truck & Maskinhandel netop solgt Weidemann nummer 125. Selv om vi er stolte af vore maskiner og næsten mener, at de sælger sig selv, er det ganske imponerende”, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas A/S.

 

En kombination

Firmaet i Dianalund har været på banen med nye og brugte entreprenørmaskiner siden 1991. Kurt Lind har en særlig forkærlighed for minilæsserne og er godt tilfreds med, at mærket nu er Weidemann. Foruden at sælge masser af nye maskiner, byder Linds Truck & Maskinhandel også på et godt udvalg af brugte maskiner og tager sig af både service og reparationer. Totalt har det sikret firmaet en stor og trofast kundekreds.

”Vi sælger mange minilæssere på en kombination af det rigtige maskinmærke, den store erfaring, vi har bygget op over mange år, samt alt det udstyr, vi laver til kunderne”, siger Kurt Lind.

Som forhandler for Stemas har Linds Truck & Maskinhandel hele Weidemann-sortimentet på produktpaletten. Totalt i nærheden af et halvt hundrede forskellige modeller og versioner i kategorierne minilæssere, hjullæssere, teleskoplæssere og teleskophjullæssere. 

Billedtekst:

Stemas-salgsdirektør Robert Kjærgaard (til venstre) er rigtig godt tilfreds med, at Kurt Lind skiftede til at sælge Weidemann. Den sjællandske forhandler har netop solgt Weidemann nummer 125, siden han blev forhandler for få år siden. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk