Leje-plads udvider på MidtsjællandStenderup-Dalmose vil satse mere på udlejning

03-06-2022


Der skal lejes mere ved Fjenneslev mellem Sorø og Ringsted. Her er firmaet Stenderup-Dalmose på plads efter flytning fra Dalmose syd for Slagelse. Og her vil indehaver Jan Bæk udvide sin leje-plads.

I 2010 overtog han Dalmose-afdelingen af det ellers sønderjyske maskinfirma Stenderup, og i 2019 kom så flytningen til den mere centrale placering på Midtsjælland. Nu har han styrket udlejningsflåden med tre nye Weidemann-læssere og tre Wacker Neuson-maskiner fra Stemas A/S.

”Læssemaskinerne er to af de mest populære i Weidemann-programmet. Nemlig en Weidemann 1160 og to Weidemann 1280, hvoraf den ene er med kabine. Fra Wacker Neuson har jeg fået to minigravere og en tromle. Gravemaskinerne er en 2 tons ET20 og en 2,4 tons ET24. Maskiner i en rigtig god størrelse til at løse mange graveopgaver. Desuden mente jeg, at der også skulle en tromle til, og det blev en Wacker Neuson RD18 tandemtromle”, fortæller den sjællandske maskinudlejer.

Hos leverandøren af maskinerne, Stemas A/S, bifalder salgskonsulent Jens Andersen maskinvalget.

”Når Jan Bæk rigtig vil i gang med udlejningen, er både Weidemann og Wacker Neuson helt oplagte maskiner. Begge mærker er tyske og kendt for høj kvalitet og stabilitet, og begge er nemme at servicere. Så grundlaget er i orden til, at Stenderup-Dalmose kan få godt fat med udlejning”, vurderer Jens Andersen.

 

Jeg kalder det langtidsleje

”Nogle kalder det leasing. Jeg kalder det langtidsleje. Og det er dét, det handler om. En aftale om et længerevarende lejeforløb af en maskine, hvor lejeren præcis kender sine omkostninger. Det bliver en del af fundamentet for, at vi øger indsatsen på maskinudlejning”, fortæller Jan Bæk.

”Vi fortsætter med de hidtidige aktiviteter med service og salg af maskiner. Men tanken er altså, at vores udlejningsdel skal vokse. Jeg har hele tiden kørt udlejning. Nu accelererer jeg op. Derfor har jeg været omkring Stemas A/S, som har de rigtige maskiner, og som er kendte for at være gode til at følge op på tingene”, siger Jan Bæk.

 

Billedtekster:

1.

Salgskonsulent Jens Andersen fra Stemas (til venstre) og Jan Bæk giver håndslag på en god start med yderligere udlejning hos Stenderup-Dalmose.

2.

Jan Bæk ruller parade på den nye Wacker Neuson-tromle foran to Wacker Neuson-gravere og tre Weidemann-læssere. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk